Tieto vzory šiat sa osvedčia na jeseň! Pozrite!

Začiatok jesene neznamená, že svoje obľúbené šaty musíte ukladať hlboko do skrine. Hoci sa to nezdá, sú dokonalým prvkom oblečenia na trochu chladnejšie dni. Môžete ich nosiť nielen každý deň, ale aj na večerné podujatia, rande a do práce. Aké šaty budú módne v tejto sezóne?

shutterstock_karo_22

Jesenné šaty s pruhmi

Najväčší svetoví dizajnéri momentálne presadzujú pruhy vo svojich kolekciách. Pruhované šaty vyzerajú nielen módne a štýlovo, ale aj opticky zoštíhľujú postavu a zdôrazňujú jej prednosti. Pletené pruhované midi šaty na žene vyzerajú nielen neskutočne elegantne, ale prinášajú tepelný komfort aj vtedy, keď teplota za oknom výrazne klesá. Pruhy v tlmených farbách odkazujú na retro štýl a vyzerajú skvele v spoločnosti čižiem nad kolená alebo módnych členkových čižiem. Pruhované jesenné šaty budú vyzerať skvele v spoločnosti rockovej motorkárskej bundy alebo oversize saka.

Červené šaty na jeseň

Stačí sa zoznámiť s návrhmi najväčších svetových módnych značiek a uvidíte, že sa v aktuálnej sezóne zameriavajú na oblečenie v rôznych odtieňoch červenej. Malinové, paradajkové či bordó šaty momentálne propaguje Dior či Chloe. Červené šaty na jeseň sú vynikajúcou voľbou pre každodenné výlety a neformálne stretnutia s priateľmi. Skvele bude vyzerať v kombinácii s členkovými čižmami alebo vysokými mušketierskymi čižmami.

shutterstock_w_hat_22

Safari štýl

Nie všetky dámy si uvedomujú, že v aktuálnej sezóne sa móda safari vracia s dvojnásobnou silou. Módni návrhári sa zameriavajú na košele v tlmených farbách, vyrobené z prírodných materiálov. Mimoriadne módne budú aj modely s charakteristickými akcentmi, ako sú nárameníky na rukávoch, ažúrové výrezy alebo kožené vrecká. Safari šaty sú skvelou každodennou propozíciou, ktorá spája ženskú eleganciu a originálny vzhľad.

Šaty v odtieňoch dúhy

Milovníčky intenzívnych farieb majú určite dôvod pre radosť – moderné šaty s dúhovými prúžkami budú v aktuálnom jesennom období mimoriadne obľúbené. 

Bezpochyby ide o návrh pre odvážne, sebavedomé ženy, ktoré sa neboja vyniknúť v dave. Módne budú najmä šaty s dlhými rukávmi, bez výstrihu a pod kolená. To všetko preto, aby dúhové farby zohrávali hlavnú úlohu v štylizácii. Šaty vo všetkých farbách dúhy budú vyzerať skvele v spoločnosti silných topánok, vysokých čižiem a topánok v štýle 70. rokov. Jesenná hra s farbami? Samozrejme, veľmi vítaná!

Ak si to zhrnieme, milovníčky šiat si túto jeseň určite budú mať z čoho vyberať. Safari, dúhové farby, ohnivá červená, ale aj klasické prúžky – propozícií je naozaj veľa. Módne a nadčasové dámske šaty na jeseň nájdete na adrese https://wearmedicine.sk/k/ona/oblecenie/saty.

Zdroj obrázkov: Victoria Chudinova / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.