Členkové čižmy s klinovým opätkom - komu sa hodia a s čím ich nosiť

Klinový podpätok sa objavuje v módnych kolekciách návrhárov takmer každú sezónu. Sú obľúbené pre svoju praktickosť, pohodlie a krásu. Napriek stereotypom sa klinové podpätky dajú vybrať nielen na jesenno-zimnú sezónu, ale aj na letnú sezónu.

shutterstock_shoe_winter_22

Pre koho sú vhodné členkové čižmy s klinovým opätkom?

Členkové čižmy s klinovým opätkom oslovia milovníčky podpätkov a pohodlných podrážok. Vďaka topánkam sa cítite "vysoko" bez straty rovnováhy. Žena v nich vyzerá vyššia a štíhlejšia, ale zároveň necíti nepohodlie. Topánky na klinoch sú ideálne pre tie, ktoré chcú zdôrazniť svoju ženskosť, ale necítia sa v podpätkoch pohodlne. Topánky sú vhodné pre nízke dámy a pre tie, ktoré chcú opticky korigovať postavu. Predĺžia plné nohy a zakryjú plnosť členkov.

Pri výbere klinových podpätkov nie je vekové obmedzenie. Rovnako krásne vyzerajú na mladom dievčati aj na žene v strednom veku. Môžete si vybrať klasický model alebo svetlý so zaujímavou výzdobou. 

Ako nosiť členkové čižmy s klinovým opätkom: tipy

Najlepšia kombinácia topánok na klin je so sukňami, kokteilovými šatami a úzkymi džínsami. Výška topánok určuje dĺžku sukne - čím je vyššia, tým je sukňa kratšia. Sukňa alebo šaty by mali byť vždy nad kolená, inak aj módne topánky opticky skrátia vaše nohy. 

Otvorené modely na leto v chladných dňoch možno kombinovať s pančuchami v kontrastných odtieňoch. Nevysoké dievčatá môžu siluetu ešte viac predĺžiť topánkami na klin, ak si ich oblečú s čiernymi pančuchami bez lesku alebo legínami. Ak sú úzke nohavice zastrčené do topánok, predĺžia nohy. Na zimu je lepšie zvoliť topánky na klinovom podpätku s miernym množstvom kožušinového lemovania.

Členkové čižmy na šnurovanie sú vhodné v každom ročnom období. V závislosti od modelu sa topánky kombinujú s nohavicami, džínsovými nohavicami a niekedy aj so športovými nohavicami.

Ako nenosiť členkové čižmy s klinovým opätkom

Členkové topánky vyzerajú smiešne s rozšírenými sukňami, šatami pod kolená a nohavicami so šípkami. Už tak masívne topánky spolu s takýmto oblečením negatívne ovplyvnia proporcie postavy. Tento typ výrobku by sa nemal nosiť pri slávnostných a vážnych príležitostiach. Napriek rôznorodosti modelov budú klinové podpätky nevhodné.

Farba topánok sa vyberá podľa vkusu a nálady, ale mala by byť v súlade aspoň s jedným detailom outfitu. Je žiaduce pokúsiť sa vybrať výrobok s malým počtom dekoratívnych prvkov, inak môže byť look preťažený.

Topánky na klinovom podpätku sú veľmi pohodlné. Rôzne štýly umožňujú vytvárať rôzne obrázky. Hlavnou úlohou je neporušovať proporcie. Športový, formálny aj ležérny štýl s nimi vyzerá celkom vhodne. Dizajnéri ponúkajú model klinových podpätkov s rôznymi ozdobami, textúrami a farbami, takže každá módna maniačka si vyberie výrobok podľa svojich predstáv.

Zdroj foto: Alena Mozhjer / Shutterstock.com

1 Komentár

  • Komentár LarryGrowl %AM, %18 %342 %2024 %07:%apr napísal LarryGrowl

    PBN sites
    We will generate a web of PBN sites!

    Advantages of our privately-owned blog network:

    We execute everything SO THAT GOOGLE DOES NOT realize THAT this A private blog network!!!

    1- We acquire domain names from various registrars

    2- The leading site is hosted on a virtual private server (Virtual Private Server is fast hosting)

    3- Additional sites are on various hostings

    4- We attribute a separate Google account to each site with confirmation in Search Console.

    5- We develop websites on WP, we don't utilise plugins with assisted by which Trojans penetrate and through which pages on your websites are produced.

    6- We never repeat templates and use only unique text and pictures

    We never work with website design; the client, if desired, can then edit the websites to suit his wishes

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.