Vytlačiť túto stránku

Čo nosia módne influencerky v sezóne jar-leto 2022?

Napísal KČ 25. jún 2022

Jarné a letné štylizácie majú svoje pravidlá. Sú nielen farebnejšie, ale aj vzdušné a osoby, ktoré ich nosia si dovoľujú veľkú dávku extravagancie. Často je výber jednotlivých kusov oblečenia v tomto období veľkou zábavou a obmedzením je len fantázia osoby, ktorá ich nosí.

shutterstock_girls_glasses_sun

. Ak netušíte, čo si obliecť v najbližšej sezóne, môžete sledovať módne influencérky. Vďaka tomu si nebudete musieť sami vytvárať štylizácie ani testovať tú najpohodlnejšiu obuv. Urobí to za nás niekto iný. Aké štylizácie sú medzi jarou a letom obľúbené? Oplatí sa vždy spoliehať na výber módnych influenceriek? Aké topánky budú najobľúbenejším doplnkom štylizácie? Musí byť výber plážovej štylizácie v súlade s tým, čo navrhujú influencérky?

Jarné a letné štylizácie - čím sa vyznačujú a ako ich vytvoriť?

Keď prídu prvé horúce dni, ľudia sa chcú čo najskôr vzdať ťažkých a tmavých látok. Letné a jarné štylizácie sú preto plné vzdušnosti, jasných, nasýtených farieb a ľahkých materiálov. A takto sa kombinujú prvky v štylizáciách. Môžete si vybrať nezvyčajné kombinácie látok alebo farieb a na jar to bude vyzerať dobre a pôsobivo. Experimenty vám často umožnia vytvoriť niečo úplne nové a svieže, pokiaľ ide o vnímanie módy. Týka sa to rovnako oblečenia, ako aj obuvi a doplnkov.

Módne influencerky – inšpirácia na vytváranie atraktívnych štylizácií

Ak nemáte znalosti a predstavivosť, ako kombinovať látky a odevy, môžete využiť inšpiráciu, ktorú pripravili módne influencérky. Vďaka nim sa môžete dozvedieť o trendoch a pozrieť si nezvyčajné kombinácie, pokiaľ ide o oblečenie a doplnky. Ďalším zdrojom inšpirácie môžu byť portály ponúkajúce módne produkty, ako napríklad Wojas.sk. Vďaka nim si v tomto smere vytvoríte štylizáciu aj bez fantázie, najmä, ak mnohé oblečenie a topánky testujú módne blogerky.

Ako si vybrať topánky na jar a leto, aby boli atraktívne, no aj pohodlné?

V lete je to, aké topánky nosíme obzvlášť dôležité – nesmú byť príliš ťažké ani príliš tvrdé. Môžete využiť ponuku https://wojas.sk/topanky-damske-poltopanky-mokasiny, kde nájdete mokasíny, ktoré sa budú hodiť k jarným a letným outfitom. Tento typ obuvi je nielen zvyčajne pestrej farby, ale predovšetkým je pohodlný, čo je veľmi dôležité, pretože v lete trávite veľa času vonku a často chodíte na dlhšie vzdialenosti.

Výber plážovej štylizácie – majú influencérky vždy pravdu?

Rady od influenceriek možno využiť aj pri štylizáciách na pláže a dovolenky. Niekedy sa však neopláca slepo akceptovať takéto názory. Častokrát si blogerky oblečú plavky raz alebo dva krát a na ich pohodlnosti nezáleží. Preto je lepšie zvoliť plážovú štylizáciu, ktorá bude nositeľke pohodlná a nie takú, ktorá bude vyzerať pekne len na krátky čas.

Zdroj foto: Halay Alex / Shutterstock.com