Milujete rifľovinu? Dnes z nej môžete mať nielen rifle

Rifľovina (alebo ak chcete denim) si vo svete módy už dlhé roky drží svoju pozíciu medzi najobľúbenejšími materiálmi. A už dávno nepatrí len na džínsy, ktoré podľa rifľoviny zvykneme častejšie nazývať rifle.

shutterstock_jeans_22

Kvalitné rifle by nemali chýbať v žiadnom šatníku

Rifľové oblečenie svojej nehynúcej popularite vďačí aj faktu, že sa skvelo kombinuje. Nech už si na seba oblečiete akýkoľvek kúsok z rifľoviny, môžete ho skombinovať takmer z čímkoľvek a stále budete vyzerať skvelo. Rifľové oblečenie by tak rozhodne nemalo chýbať vo vašom šatníku.

Základom sú samozrejme kvalitné dámske rifle. V súčasnosti existuje množstvo rôznych štýlov a strihov a tak si tie „svoje“ rifle nájde určite každá žena. Či to budú rifle s vysokým pásom, pohodlné boyfriend rifle, alebo rifľové legíny, ktoré tesne obopnú vaše nohy a zadok a dokonale ich tak zvýraznia, výber je len na vás. Záleží len na tom, v akých rifliach sa budete cítiť pohodlne a sebavedomo. A keďže onedlho tu máme leto, rozhodne by vo vašom šatníku nemali chýbať ani rifľové kraťasy.

Čo dnes ešte nie je aj v rifľovej verzii?

Ako sme už načrtli, rifle, či rifľové kraťasy sú len začiatok. Ak nechcete rozmýšľať nad kombinovaním jednotlivých druhov oblečenia, skvelé budú pre vás rifľové šaty alebo overal. Taktiež si budete môcť vybrať z viacerých strihov, od pohodlných voľnejších po elastickejšie, ktoré zvýraznia vaše krivky.

Veľký výber vás v súčasnosti čaká aj pri rifľových sukniach. Chcete dlhšiu alebo čo najkratšiu? Klasickú modrú alebo nejakú inú farbu, či vzor? A čo strih? Zaručene si vyberiete, nech sú vaše preferencie pri výbere sukní akékoľvek.

Čo sa „zvrškov“ týka, výber taktiež nie je malý. Štýlové rifľové bundy, vesty a aj košele. To všetko dodá vášmu outfitu nezameniteľný štýl. Dokonca sa môžete outfitom vrátiť do 90. rokov a vytvoriť úžasný retro štýl. Ako? Jednoducho si k rifľovej košeli oblečte vaše obľúbené rifle.

Zdroj obrázka: Autor: MarcinK3333 / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.