5 outfitov, ktorými by Carrie Bradshaw ohromila divákov v roku 2021

Napísal Kristína Chudá 01. január 2022

V roku 2000 sa Carrie Bradshaw zo Sexu v meste (hrá Sarah Jessica Parker) stala skutočnou módnou ikonou so svojím šatníkom plným dizajnérskych kúskov. Teraz, 16  rokov od skončenia natáčania slávneho seriálu, Carrieina móda opäť rozprúdila novú diskusiu...

... vďaka reštartu Sexu v meste s názvom „And Just Like That“ v ktorom Carrie, Charlotte a Miranda nám ukážu, že život 50-tničiek nie je vôbec nudný. Ale naskytla sa čoraz dôležitejšia otázka pre fanúšikov. „Čo si oblečie Carrie Bradshaw v roku 2021? Stále by si dala tie šaty z novín?  

No pohľad na jej štýl by vám však mohol poskytnúť veľa odpovedí. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že štýl 20. storočia je opäť späť, čo znamená, že mnohé z vecí, ktoré Carrie nosila v minulosti, sú aj dnes nevyhnutnou klasikou – vrátane jej lodičiek Manolo Blahnik a kabelky Dior Saddle.

1. Carrie Bradshaw v roku 2021 s kožuchom a topánočkami na podpätku

Kožušinové kabátiky boli vždy jej štýlom a to nie len počas natáčania seriálu Sexu v meste. A tomuto kožušinovému kúzlu prepadla aj Kourtney Kardashian.

getty_photos_1_21

2. Carrie Bradshaw v roku 2021. Jej neuveriteľné kvetinové šaty, taška cez rameno a podpätky

Na jarné rande s pánom Božským v Central Parku mala Carrie na sebe nezabudnuteľné kvetinové šaty, ktoré pripomínajú šaty od LoveShackFancy Winslow. Sú to šaty, ktoré nevyjdú z módy ani za 500 rokov.

3. Carrie Bradshaw v roku 2021 vo veste a nohaviciach cappuccino farby a k tomu strieborné doplnky

Trendy vesty sa nedávno vrátili do módy, práve v čase veľkého návratu Carrie na obrazovky.  V roku 2021 by si ich Carrie bez váhania obliekla. „Cappuccino“ outfit The Frankie Shop je prosto nezabudnuteľný. A ak sa výnimočná kostymérka Patricia Field rozhodne pripojiť k novému seriálu, rozhodne sa budeme mať na čo pozerať, čo sa týka výnimočných kúskov.

4. Carrie Bradshaw v roku 2021 vo farebných šatách, náhrdelníku s menom a s neónovými podpätkami

Carrie sa nikdy nevyhýbala farbám a dúfajme, že to tak zostane aj pri novom seriáli. Túto fotografiu berte ako dôkaz toho, že môžete nosiť žltú, ružovú, zelenú, modrú a oranžovú farbu spolu v jednom outfite. A čo sa týka náhrdelníka s menom, Carrie by pravdepodobne vymenila svoj starý náhrdelník za novšiu verziu od značky Catbird.

getty_photos_2_21

5. Carrie Bradshaw v roku 2021: Čiapka, kožušinový kabát a čižmy nad kolená

A nedá sa vynechať fakt, že od Carrie boli niektoré outfity čierne - od hlavy po päty. A vrátila by sa k ním občas aj dnes. Ak by tak urobila, bol by to Diorov reverzibilný klobúk, kabát Celina Noir od APPARIS a kvôli čižmám by možno zavolala aj starého priateľa – povedzme Manola Blahnika, ktorého čižmy nad kolená by sa v jej šatníku cítili ako doma.

Áno, v roku 2021, alebo aspoň v jeho prvej polovici, sa opustilo od vintage sedemdesiatky, ktoré výrazne ovplyvnili tohtoročnú módu. Presunuli sme sa len o dvadsať rokov naspäť, niekam k roku 2000. V móde sme zažili návrat k priamočiarej, aj keď stále sofistikovanej ženskosti – priliehavé šaty so špagetovými ramienkami, minisukne, odhalená brucha, vykukujúce podprsenky, vrstvenie šiat cez topy, transparentné materiály obopínajúce telo ako pavučina. Už to nie je Jane Birkin, ale ešte to našťastie nie je poklesnutý štýl Paris Hilton. Je to Carrie Bradshaw vo svojej najlepšej forme.

Takže aký bol rok 2021 z hľadiska módy? S nadsadením by sa dalo povedať: Pozrite sa znova na seriál Sex v meste a uvidíte.


https://www.thezoereport.com/fashion/what-would-carrie-bradshaw-wear-in-2021-here-are-the-definitive-outfits-55876329

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.