Vytlačiť túto stránku

Secondhand je budúcnosť, poznáš 5 dôvodov prečo v ňom nakupovať?

Napísal KČ 27. október 2021

Doba a chovanie spotrebiteľov sa mení, second hand stúpa na svojej popularite, my ti prezradíme prečo. Máš pocit, že módne kúsky sú čoraz viac dostupnejšie a trh je presýtený lacnou módou, no na kvalitu sa pri výrobe akosi zabúda? Pritom, by si rád nosil výnimočné kúsky, ktoré nie sú dostupné na každom rohu?

second_hand21

Potom, by si mal vyskúšať second hand online, nielenže ušetríš kopec peňazí, naviac sa dostaneš aj k výnimočným kúskom, ktoré skrývajú zaujímavé príbehy.

5 najväčších výhod, ktoré ti prináša nakupovanie v second hande

V prvom rade by si mal zahodiť všetky predsudky, pretože nakupovanie z druhej ruky je čoraz viac a viac populárne. My ti prezradíme 5 dobrých dôvodov, prečo je to tak.

Udržateľnosť

Myslieť ekologicky nielen, že je trendy, ale je to aj naozaj potrebné. Ak si zvolíš cestu nakupovania z druhej ruky, robíš tak dobrý skutok. Dobrý skutok pre seba, pretože sa k tebe dostane lacné oblečenie a dobrý skutok aj pre planétu, pretože zbytočne nečerpáš jej zdroje. Možno, že si doteraz vnímal výpredaje a oblečenie za pár eur ako super príležitosť, obmeniť šatník niekoľkokrát do roka. No vzhľadom k tomu z akej kvality sú tieto veci vyrobené, nielen že si šatník chcel zmeniť, ale si aj musel, pretože tieto veci nič nevydržia. Za výrobou však stojí mnoho ekologicky náročných vecí, ako je spotreba energie, vody, prírodných zdrojov a lacná pracovná sila. Kúpou kvalitného oblečenia z druhej ruky, tak podporíš udržateľnosť našej planéty. A ver mi, že za pár rokov si sám za to poďakuješ.

Cena

Second hand NOSENE ti ponúka možnosť nakupovať lacné oblečenie, no vo vynikajúcej kvalite. A to najmä preto, že to nie je obyčajný second hand, na kvalite si naozaj potrpia. Všetky veci su voňavučké, pekne uložené a čakajú len na teba. Produkty nestrácajú nijak závažne na svojej hodnote a pre teba je teda výhodou ich skvelá cena, ktorú by si nikde inde za také kúsky nezohnal.

Príbeh

Cena nie je jediný aspekt, ktorý udáva veciam hodnotu. S každým kúskom, ktorý si zakúpiš v NOSENE dostávaš pridanú hodnotu v podobe príbehu. Príbeh, ktorý sa spája s tým, čo ich nosil pred tebou. Častokrát tu nájdeš módne vychytávky od známych osobností Slovenska a našich celebrít. Vďaka tomu sa môžeš cítiť výnimočne a následne sa stávaš ty tvorcom druhej kapitoly príbehu. Príbehu, ktorý veciam dáva úplne iný rozmer.

Dostupnosť

NOSENE nie je len taký obyčajný second hand, ich prístup k zákazníkom je naozaj proaktívny. Vďaka tomu máš neobmezdené možnosti nakupovania oblečenia z druhej ruky. V Bratislave na Obchodnej ulici nájdeš ich nádherný obchodík, kde sa o teba postarajú ako v bavlnke. Nemusíš sa báť, že by si vošiel na miesto, kde ťa čaká neorganizovaná kopa vecí. Práve naopak, je to naozaj útulné miesto, kde sa budeš rád vracať. Ak nie si z Bratislavy a ani tam nemáš cestu, nemusíš strácať nádej. Majú pre teba pripravený nádherný a prehľadný eshop, kde si lacné oblečenie ľahko zaobstaráš online.

Svojim nákupom pomáhaš aj ostatným

Tvojim nákupom cesta nekončí. Tím NOSENE pravidelne pomáha rôznym nadáciám a ľuďom, ktorí to potrebujú. A vďaka tomu, že nakupuješ rozumne, udržateľne a lacno, pomáhaš aj ty.

Nie je to len o oblečení

Okrem oblečenia tu nájdeš množstvo iného sortimentu, ktorý je priateľský k našej prírode. Za spomenutie stojí slovenská prírodná kozmetika od rôznych značiek. Prírodná kozmetika, ktorú ti NOSENE ponúka je zložená z čisto prírodných materiálov, nie je testovaná na zvieratách a predáva sa v obaloch, ktoré sú ekologicky prijateľné. Okrem toho je šetrná k tvojej pokožke a má upokojujúce účinky.

Nebojte sa zahodiť akékoľvek predsudky voči second handom. Potešia vás kvalitné kúsky za skvelé ceny.