Vytlačiť túto stránku

Rozmýšľate nad užitočným darčekom pre vášho partnera?

Napísal KČ 20. október 2021

Problém nájsť vhodný darček pre svoju polovičku sa väčšinou týka mužov. Ak ste však aj vy v tomto ohľade chlap a pravidelne máte problém nájsť tomu svojmu niečo, čím ho potešíte, máme pre vás tipy na darčeky, ktoré sú užitočné, štýlové a ak investujete do kvality, poslúžia dlhé roky.

shutterstock_present1021

Štýlový doplnok takmer každého pánskeho outfitu

Prvým tipom sú kvalitné pánske opasky. Kožený opasok by nemal chýbať v šatníku žiadneho muža, vrátane toho vášho. Že jemu rifle alebo iné nohavice nepadajú? Nevadí, na opasok sa skôr dívajte ako na skvelý módny doplnok, ktorý dokáže akýkoľvek pánsky outfit posunúť na vyššiu úroveň.

Ak hľadáte opasok vhodný na bežné nosenie, niekedy označovaný aj ako „džínsový“, sledujte aktuálne módne trendy. Tie totiž určujú najvhodnejší dizajn, či šírku opasku. Čo sa spony týka, masívnou kovovou „prackou“ určite nič nepokazíte.

Bez peňaženky ani na krok

S kožou sa nerozlúčime ani pri druhom type na darček pre vášho partnera. Kožené pánske peňaženky sú darčekom, s ktorým nemôžete trafiť vedľa. Aj keď sa v súčasnosti už dá platiť nielen platobnou kartou, ale aj mobilom, či dokonca hodinkami, nejakú tú hotovosť je vždy dobré mať pri sebe.

A samozrejme, nesmieme zabudnúť, že aj keď bezhotovostné platby sú dávno štandardom, elektronické doklady sú ešte hudbou budúcnosti (zrejme len s výnimkou kartičky poistenca, ktorú môžete mať v mobilnej aplikácii svojej poisťovne). Takže niečo na doklady (čiže peňaženky) budeme potrebovať ešte dlho.

To, že už nemusíme pri sebe nosiť hotovosť, respektíve len nejaké minimum na „núdzové“ použitie a aj to, že tie nutné doklady sú podstatne menšie ako v minulosti, dáva oveľa väčšiu variabilitu vo výbere vhodnej peňaženky, ktorá pojme všetko potrebné. Obzvlášť ak váš partner obľubuje skôr minimalistické peňaženky, ktoré sú akurát stvorené na to nutné minimum, čo so sebou nosí a poľahky sa zmestia do akéhokoľvek vrecka.

Zdroj obrázka: Autor: George Rudy / Shutterstock.com