Originálny second hand, ktorý ti prináša nielen oblečenie, ale aj kvalitnú prírodnú kozmetiku

V prípade, že nutne potrebuješ obohatiť svoj šatník, vyskúšaj second hand. Urobíš veľkú radosť sebe a aj našej planéte. Druhá šanca je dobrá voľba. Veľa z nás sa rado vyjadruje k ekologickej tématike, no keď sa ocitneme na bojisku a máme sa činiť, častokrát vieme z boja utiecť.

second_hand21

A pri tom stačí tak málo, už aj malým činom, ako je sebazaprenie, vieme dokázať veľa. Z každej strany na teba číhajú červené cedule výpredaj a tebe sa len ťažko odoláva? Istá dávka sebazaprenia a malý, no významný krok k udržateľnosti je na svete. V prípade, že nutne potrebuješ obohatiť svoj šatník, vyskúšaj second hand.   

Second hand, ktorý búra predsudky

Second hand NOSENE priniesol na trh niečo výnimočné a nevídané. Každý kus oblečenia, ukrýva svoj vlastný príbeh. Kvalitné kúsky z druhej ruky aj vďaka tebe dostávajú druhú šancu. A ty sa stávaš hrdinom udržateľnosti našej planéty. Musíme však povedať, že NOSENE ti veľmi uľahčuje hrdinskú cestu. A to najmä preto, že tu nájdeš lacné oblečenie obalené istou dávkou luxusu. A pri tejto kombinácii sa už nakupuje aj samo. Je to second hand, ktorý búra akékoľvek predsudky o tom, ako to v takom sekáči vyzerá. Nenájdeš tu kopy oblečenia, v ktorých sa musíš prehrabovať, práve naopak. Čakajú ťa tu výnimočné, pekne voňavé, načančané kúsky a hlavne nosené, teda ekologicky prijateľnejšie.

Lacné oblečenie pod jednou strechou aj s prírodnou kozmetikou

Okrem výnimočných kúskov oblečenia, ti tento skvelý koncept prináša aj iné ekologické alternatívy ako sú recyklované šperky, knihy, čistiace prostriedky do domácnosti. A nájde sa tu aj vynikajúca prírodná kozmetika.

Prírodná kozmetika ti ponúka kompletnú starostlivosť o pleť a telo a navyše je oveľa viac šetrná voči tvojej pokožke a samozrejme i k planéte, ako tá bežná. Je vyrobená z čisto prírodných ingrediencií, netestuje sa na zvieratách a predáva sa v recyklovateľných obaloch a to sú malé činy, ktoré dosahujú veľké výsledky.

Ak si si momentálne vstúpil do svedomia a chceš niečo zmeniť, s nákupom v NOSENE určite nič nepokazíš. Urobíš radosť sebe vďaka novým kúskom v šatníku či voňavej kozmetike a taktiež našej malej, no vyťaženej Zemi, a to len vďaka tomu, že si dal veciam druhú šancu.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.