Čo o žene prezradia jej nohavičky?

Všetky naše rozhodnutia svedčia o našom charaktere. Nielen v oblasti vzťahov, práce, rodičovstva, priateľstva. Svetu o sebe dávame vedieť aj tým, ako sa obliekame, ako upravujeme svoj zovňajšok a dokonca aj tým, aké nohavičky uprednostňujeme.

shutterstock_bikini

Aké nohavičky nosíš, taká žena si

Čipka je priezračným materiálom, cez ktorý je vidieť ženské telo. Takéto priesvitné dámske nohavičky svedčia o tom, že žena ktorá ich nosí sa cíti sebavedomo, sexi a maximálne príťažlivo. Ženy, ktoré obľubujú gaťky z čipkovaného materiálu sa neboja poodkryť svoje telo, čo možno tiež chápať aj ako ochotu odhaliť sa pred ľuďmi zo svojho blízkeho okolia.

Dámske nohavičky typu string sú univerzálnym druhom spodnej bielizne, pretože si ich žena môže obliecť pod ľubovoľný druh oblečenia. S nimi majú dámy istotu, že im spod nohavíc nebude nič vidieť, žiadne obrysy spodnej bielizne. Gaťky tohto strihu nie sú typické pre všetky ženy, nie každá sa v nich cíti komfortne. Tie, ktoré sa rozhodnú pre kúpu string nohavičiek sú ženy sebavedomé, rozhodné a bez zbytočných rečí sa veľmi rýchlo pustia do práce. Rady pútajú pozornosť a lichotí im obdiv mužského oka.

V predajniach sa nájdu aj gaťky s obrázkami kreslených hrdinov, zvieratiek alebo s nápismi. Tento druh spodnej bielizne možno zaradiť do kategórie venovanej dospievajúcim. Preto aj sama žena, ktorá volí tieto nohavičky, sa považuje za dospievajúcu, mladistvú a možno o nej hovoriť ako skôr o nezrelom človeku. V prípade, že kreslené dámske nohavičky tvoria väčšiu časť bielizníka, potom od takejto ženy nemožno očakávať premyslené a rozumné konanie. Vystihuje ju skôr bezdôvodný hnev a snaha vždy niekomu protirečiť.  Na druhej strane, nie každá žena má odvahu siahnuť po takto špecifickej spodnej bielizni. Takéto rozhodnutie si teda žiada odvážnu a nebojácnu dámu, ktorá sa neobáva vyjadriť svoj názor napriek zaužívaným spoločenským očakávaniam. 

Bikini patria ku klasickým strihom nohavičiek a uprednostňujú sa najmä pri plavkových nohavičkách. Zakrývajú omnoho väčšiu časť zadku ako je to v prípade nohavičiek string, aj preto sú medzi ženami obľúbené, pretože im počas dňa poskytujú dostatok pohodlia. Aj keď nie sú takmer ničím výnimočné, o ženách ktoré ich nosia nemožno hovoriť ako o staromódnych dámach, práve naopak. Sú to koketné ženičky s hravým a veselým charakterom.

Populárne sú gaťky s krajkovým lemovaním, ak však žena volí iba takýto druh spodnej bielizne, potom ide o ženu, ktorá sa cíti žiadanou, vyhľadávanou a pre mužov príťažlivou.

V ženských skriniach sa nájdu tiež nohavičky s hojným počtom volánikov, kudrliniek a krajkových záhybov.  Volia ich ženy, ktoré veľmi rýchlo menia náladu a od ktorých preto môžete kedykoľvek očakávať zbytočný hnev.

Skôr športovým druhom sú nohavičky kraťasového strihu. Sú pohodlné a ženské telo v nich vyzerá veľmi dobre. Obľubujú ich ženy, ktoré vnímajú samé seba ako milé bytosti, sú sebavedomé, cítia sa príťažlivo a najmä v pohode.

Nie sú všetky rovnaké

Možno to vyznie neuveriteľne, ale nájdu sa aj také ženy, ktoré spodnej bielizni nevenujú takmer žiadnu pozornosť. Netrápi ich aké gaťky v skrini majú, dookola striedajú obľúbené 2 či 3 kúsky, ktoré sú pohodlné a ktoré nedokážu zo svojho bielizníka vyhodiť.  Tieto ženy si neveria, nevážia a nedoceňujú si samé seba a ich cieľom určite nie je byť príťažlivou pre svojho partnera. Tieto dámy na seba nedokážu byť hrdé a len veľmi málo času venujú sebe a svojmu vzhľadu.  Ani by ste si nepomysleli, koľko o vás prezradia obyčajné dámske nohavičky, však?

Zdroj obrázku: Vitalii M / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.