Doprajte si nové letné oblečenie do vášho šatníka

Nájsť kvalitné oblečenie je v súčasnosti omnoho väčší problém ako pred pár rokmi. Výber je ale podstatne väčší ako tomu bolo pred pár rokmi. Je to najmä preto, lebo známe módne obchodné reťazce viackrát za rok vydávajú nové kolekcie a záujem zákazníkov je stále veľký.

diana_indiana_shutterstock

V súčasnej dobe, kedy je životné prostredie zaťažené aj veľkým množstvom textilného odpadu, by sme si pri nakupovaní mali vyberať kvalitnejšie nadčasové oblečenie, ktoré má dlhšiu životnosť ako to lacné nekvalitné. Ak zrovna hľadáte kvalitné letné oblečenie, poradíme vám, aké letné kúsky oblečenia sa vám rozhodne oplatia kúpiť.

Sukne 

Kedy je lepšia príležitosť nosiť sukne ak nie teraz počas leta? Ak si chcete dopriať nové letné oblečenie do vášho šatníka, odporúčame vám kúpiť si moderné sukne. Medzi moderné sukne radíme krátke džínsové sukne, dlhé plissované sukne, ľanové sukne, asymetrické sukne, ale aj moderné zavinovacie sukne. Strih musí sedieť vašej postave. Ak máte pevnejšie boky, krátke mini sukne sa vašej postave nehodia.

Pri sukniach sa farieb rozhodne nebojte. Letný šatník by mal byť farebný s množstvom zaujímavých vzorov.

Aké sukne vám ale najviac odporúčame? Odporúčame vám kúpiť si rifľovú krátku sukňu, asymetrickú sukňu a najmä pohodlnú ľanovú sukňu.

Dámske nohavice

V lete dlhé dámske nohavice nosievame pomenej, avšak sú veľmi potrebné, najmä do zamestnania. Prísť do zamestnania v mini kraťaskoch, ktoré viac odhaľujú ako zakrývajú, je nevhodné a preto by ste si svoj letný šatník mali oživiť novými dámskymi nohavicami.

Aké dámske nohavice oceníte v letnom dámskom šatníku? Môžu to byť moderné chinos nohavice, pekné kulotky, slim fit džínsy s dĺžkou nad členky, jednoduché bavlnené čierne legíny alebo aj pohodlné (ľanové) nohavice v balónovom strihu.

Biele bavlnené tričko s krátkymi rukávmi

Okrem nových sukní a dámskych nohavíc odporúčame kúpiť si klasické biele tričko s krátkym rukávom bez akýchkoľvek vzorov. Môžete si ho skombinovať s džínsovou bundou a plissovanou sukňou, alebo ku klasickým džínsom. Keď vám ráno bude chladnejšie, môžete si na biele tričko prehodiť farebné sako a máte ideálny outfit do práce.

Zdroj obrázka:

Autor:  Diana Indiana  / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.