Pri kabelke vsaďte na kvalitu s výpovednou hodnotou

Váhate pri výbere kabelky a neviete, či ju napokon aj vôbec využijete? Vo svojej zbierke je týchto päť typov absolútnou nevyhnutnosťou. Pozrite sa s nami, ktoré to sú a pokiaľ jednu z nich ešte nevlastníte, mali by ste tak urobiť.

shutterstock_igisheva_maria

Dámske kabelky sú natoľko rozmanité, že je pomerne náročné, zostať len pri jednej. Okrem dizajnového spracovania kabelky je kľúčové upriamiť sa aj na jej praktickú stránku. Pri výbere by ste sa nemali riadiť iba kúpou doplnku na jedno použitie, ale zvážiť by ste mali aj jeho prínos do budúcnosti. Všeobecne platí pravidlo, že súčasťou každého dámskeho šatníka by malo byť týchto päť základných modelov:

1. Ideálna voľba na denné nosenie

Kabelka väčších rozmerov s praktickým úložným priestorom bude vhodným riešením ako do práce, tak aj na večer. Ak vás výrazne obmedzuje čas a nebudete mať možnosť ísť po pracovnej dobe ešte aj domov, zvoľte si taký typ kabelky, ktorý umožňuje skryť vo svojom vnútri jej menšiu verziu. V prípade, že máte o večerný program postarané, môžete si vybrať len malú kabelku a jej väčšiu verziu nechať napríklad aj v práci.

2. Kabelka na špeciálne chvíle

Ak sa pravidelne zúčastňujete večerných akcií - či už ide o plesovú sezónu alebo špeciálne programy, večerná kabelka by vám rozhodne nemala chýbať. Pokiaľ sa upriamite na skutočne dizajnový kúsok, špeciálne spracovanie a detaily kabelky podčiarknu celkový outfit.

3. Osvedčená klasika

Taška cez plece alebo crossbody kabelka je univerzálnym kúskom. Tento doplnok je skutočne nadčasový a pokiaľ pri jeho kúpe zainvestujete do kvality, takýto typ sa stane vaším dlhodobým spoločníkom.

4. Extravagantný kúsok

Kabelka s originálnym motívom či pútavým prevedením. Každá z nás by mala mať vo svojej zbierke takýto fascinujúci doplnok. Nielenže oživíme náš výsledný look, ale zvýrazníme aj našu osobnosť.

5. Záruka priestoru a maximálneho pohodlia

Okrem kabeliek by žiadnej žene nemal chýbať aj ruksak. Či už plánujete v blízkej dobe športovať alebo vám vaša kabelka len neumožňuje zbaliť si všetky nevyhnutné veci, štýlové ruksaky sú absolútnou nevyhnutnosťou.

Zdroj obrázka: Igisheva Maria / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.