Zaujímavé dioptrické rámy pre ženy

Či už dennodenne prichádzate do kontaktu s veľkým množstvo ľudí, alebo väčšinu dňa strávite zavretá v kancelárií, určite chcete, aby vaše dioptrické okuliare dobre odrážali vašu osobnosť a zároveň boli IN. 

Nie je to však také jednoduché. Módne trendy sa neustále menia a tieto zmeny neobchádzajú ani dioptrické okuliare. Zistite s nami, aké sú aktuálne najzaujímavejšie dioptrické rámy.

Určite si pamätáte na obdobie, keď boli IN hranaté a úzke dioptrické okuliare. V súčasnosti sa však trendy zmenili a ženy preferujú úplne iné rámy ako v minulosti. Ak však hľadáte dioptrické okuliare, ktoré sú naozaj unikátne, pozrite si zoznam najzaujímavejších rámov.

1.) Skryte svoje nedokonalosti za oversized štýlovky

Nadrozmerné rámy nie sú žiadnou novinkou. Boli obľúbené už v 60. rokoch minulého storočia a dodnes ich radi nosia aj svetové celebrity. Ak rozmýšľate nad väčšími rámami, vyskúšajte si hranaté, ale aj okrúhle. Každému môže lepšie sadnúť iný tvar. 

V prípade, že chcete odviesť pozornosť od svojej ostrej brady alebo vysokého čela, zvoľte si hrubšie rámy. Ak máte však menšiu tvár, veľké dioptrické okuliare nie sú pre vás najlepším výberom.

Pozdáva sa vám oversized rám? Dioptrické okuliare značky Gucci sú pre vás to pravé. 

1 pr 04190

Gucci GG 0473O 003

2.) Okuliare, ktoré už dávno nie sú len pre pilotov

Pilotky sú klasika, ktorá len tak rýchlo nevyjde z módy. Pôvodne boli vynájdené už v 30. rokoch pre pilotov ako účinná ochrana očí. Neskôr sa však rozšírili do celého sveta a do dnešného dňa sú veľmi obľúbeným typom slnečných okuliarov. 

Pred nejakým časom začali módni dizajnéri experimentovať a predstavili pilotky aj ako dioptrické okuliare. Pravdou je, že sú rovnako štýlové ako ich slnečné predchodkyne. Zároveň sú originálnym módnym doplnkom, ktorý je vhodný pre všetky typy tvárí (okrúhlu, oválnu, srdiečkovú, hranatú). Štýlové pilotkynájdete napríklad v produktovej línii Dior. 

2 pr 04190

Dior ESSENCE15 3YG

3.) Look à la Harry Potter

Ďalším zaujímavých štýlom sú určite okrúhle rámy. Tento charakteristický doplnok Harryho Pottera z vás urobí iného človeka. Možno tomu neuveríte, no Harry Potter sa nepredviedol v okrúhlych okuliaroch ako prvý. Už v minulosti ich obľubovali hudobné legendy ako John Lennon alebo Ozzy Osbourne.

Okrúhle okuliare sú vhodné pre ľudí s hranatým, oválnym, srdcovým typov čŕt. Zaujímavé dioptrické lenonkynájdete v kolekcii značky Fendi. 

3 pr 04190

Fendi FF 0298 PJP

4.) Zvodný pohľad vďaka mačacím očiam

Mačacie oči alebo inak cat-eye okuliare sú ďalším zaujímavým druhom dioptrických rámov. Preslávili ich svetové divy ako Marilyn Monroe alebo Audrey Hepburn, ktoré ich nosili jednoducho všade. Po obrovskom úspechu sa cat-eye rámy na niekoľko desaťročí vyparili a v súčasnosti sú opäť veľmi obľúbené.

Niet divu. Tieto okuliare sedia skoro väčšine žien. Zároveň dokážu opticky zúžiť vašu tvár a zvýrazniť vaše lícne kosti. Unikátne cat-eye dioptrické okuliare ponúkajú napríklad značky Fendi, Anna Karin Karlsson alebo Marc Jacobs. 

4 pr 04190

Fendi FF 0119 ID6

Ani jeden z rámov vás úplne nezaujal? Skúste navštíviť online obchod DUOS.sk. Nájdete tam veľký výber štýlových značkových slnečných a dioptrických okuliarov.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.