Zimné kozmetické tipy

Zdá sa, že zima nám robí „vrásky“ na tvári. Jeden deň máme  jar, druhý deň zase snehovú kalamitu... Prinášame vám pár pomocníkov, ktorí zmiernia výkyvy počasia.


Eau Démaquillante Micellaire – Odličovacia micelárna voda (200 ml)

Micelárna voda obsahuje guľovité útvary – micely, teda zhluky molekúl tenzidov (čistiacich látok), ktoré majú schopnosť viazať na seba nečistoty. V porovnaní s inými čistiacimi vodami Eau Démaquillante Micellaire odstraňuje aj make-up. Čistí účinnejšie (vďaka malým micelám, ktoré sa po nanesení na povrch pokožky rozkotúľajú), rýchlejšie (účinné látky sa rozptýlia na väčšej ploche) a jemnejšie (zložky sú hypoalergénne). Výťažok z hľuzy bielej ľalie zjemní a upokojí pokožku a chráni ju pred voľnými radikálmi vďaka vysokému obsahu flavonoidov – prírodných antioxidantov.

Odporúčaná cena: 26 €



Intenzívny kolagénový protivráskový krém ETANI

- rýchle a klinicky preukázané vyhladenie vrások
- trvalý účinok a viditeľné výsledky pri pravidelnom používaní
- zjemnenie, spevnenie a vyživenie pokožky
- návrat pružnosti pleti vďaka zvýšenej produkcii kolagénu
- hydratácia pleť

Krém proti vráskam ETANI trvalo regeneruje a zvlhčuje jemnú pleť. Vyhladzuje vrásky a mimické linky a pleť tak už po 14 dňoch vyzerá mladšie a zdravšie. Navyše obsahuje olej z jojoby, ktorý vytvára nemastný film a tým chráni vašu pleť pred vysušením a stratou vlhkosti po celý deň.

Intenzívny kolagénový krém proti vráskam ETANI bol vyrobený na základe najnovších vedeckých poznatkov. Je kombináciou tradičnej východnej medicíny a najmodernejších farmaceutických poznatkov.

Účinné zložky: Rozpustný rybí kolagen, extrakt zo sladkého drievka, xanthan Gum, vitamín E, extrakt z Aloe Vera a Jojoby

Odporúčaná cena: 36,- EUR


Hydratačné kolagénové sérum proti vráskam ETANI

Vyživujúce sérum proti vráskam ETANI je vhodné pre všetky typy pleti. Ľahko sa aplikuje, rýchlo vstrebáva a je vhodné pre ženy aj mužov vrátane osôb s citlivou pleťou alebo alergiou. Medzi účinné zložky patrí vzácny prírodný kolagén, ktorý aktívne odstraňuje vrásky a pomáha udržať vašu pleť pružnú a hladkú.

Sérum proti vráskam ETANI

- Vyhladzuje pokožku a redukuje výskyt vrások.
- Chráni pleť pred voľnými radikálmi.
- Znižuje tvorbu ďalších vrások.
- Hydratuje a vyživuje pleť.
- Stimuluje pleť k tvorbe vlastného kolagénu a elastínu


Účinné zložky: Collagen Malitol Fiber (vzácny rybí kolagén) - Jeho unikátne zloženie vyhladzuje drobné vrásky. Postupne tak dochádza k viditeľnému vyhladeniu pleti. Navyše vhodne stimuluje bunky, aby produkovali vlastný kolagén a udržali tak pleť elastickú a pevnú aj do budúcna.

Odporúčaná cena: 32,- EUR


Baume Lèvres Confort – vyživujúci a ochranný balzam na pery (15 ml)

Pokožka pier má v porovnaní s pokožkou tváre tenšiu vrchnú vrstvu a neobsahuje mazové a potné žľazy. Hlavne v zime je vystavená nepriaznivým vplyvom studeného počasia. Balzam na pery Baume Lèvres Confort prinavracia okamžitý komfort a výsledkom sú hebké, vyživené pery so zdravým vzhľadom. Ochranné účinky zabezpečujú výťažky z avokáda a glyceridy vitamínu F. Maslová textúra balzamu poskytuje okamžitý komfort a výživu predovšetkým vďaka hlavnej aktívnej zložke - bambuckému maslu. Ďalšími dôležitými zložkami sú Pro-ceramides (derivát slnečnicového oleja), alantoín a vitamín E.

Odporúčaná cena: 19 €

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.