Omladnite s líčením

Správny mejkap dokáže vašu tvár rozžiariť, čo v konečnom dôsledku vyvolá efekt omladnutia. 


Teraz viete, že je to všetko len o farbách. Nebojte sa použiť výraznejšie a svetlejšie farby. Jedna zo zásad je, že vnútorný kútik oka zväčša farbíte svetlou farbou, napríklad jemnou ružovou, smotanovou alebo jagavou bielou. Horné viečko môžete domaľovať až na ohyb tyrkysovou alebo modrou. Spodné viečko zľahka vykreslíte čiernou tužkou. Na záver použite riasenku, ktorá celé oko zväčší. Nebojte sa aj odvážnejších farebných kombinácii, pokiaľ vám to vek dovoľuje experimentujte!

Ženy nad tridsaťpäť  rokov, bývajú už opatrnejšie v líčení, väčšinou sa vedia „odviazať“ len pri slávnostných  príležitostiach. V tomto veku na pomoc prichádza unaveným očiam a tmavým kruhom korektor.V kombinácii farieb používajte tmavšie a svetlejšie tiene.
Skúste stále trendové a aktuálne líčenie tzv. mačacích očí, pri ktorom použijete šedé, strieborné očné tiene a čiernu kontúrovaciu ceruzku. Svetlý tieň nanesiete k vnútornému kútiku oka až k stredu viečka, kde pokračujete tmavším tieňom až k obočiu. Ceruzkou nesledujte tvar oka, ale linku vediete od vnútorného kútika cez stred ľahko hore.  

Dámy nad štyridsať rokov by mali uprednostniť  miešanie hnedej a ružovej farby. Pozor na hnedú farbu s prevahou červených tónov, zbytočne vyvoláva pocit unaveného oka. Používajte perleťové tiene, ktoré oko rozžiaria a hnedoružovo metalické tiene na večerné líčenie. 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.