Vytlačiť túto stránku

Ochranné krémy pre ženy po 30-tke: Vďaka nim sa vám „čas“ vyhne oblúkom

Napísal Kristína Chudá 23. august 2022

Krásne opálenie ženu môže stáť veľa nových vrások. Čoraz viac žien si uvedomuje, že predčasné starnutie je niečo, čomu sa chce vyhnúť. Opaľovacie krémy alebo skôr ochranné krémy pred slnkom dnes nabrali celkom iný rozmer.

woman_beauty0918

Okrem základnej funkcie ochrany pred slnečným žiarením riešia aj vedľajšie účinky, predovšetkým predčasné starnutie pleti.

Ochrana pred slnkom na báze fotosyntézy

Bez slnečného svetla nie je život. Všetko má však svoje hranice a aj slnečné lúče predstavujú hrozbu. Krémy inšpirované fotosyntézou v prírode využívajú silu slnka a robia z neho spojenca pre krásnu pleť. Teda vďaka kozmetickej revolúcii dochádza k ochrane pred UV žiarením a premene časti slnečného žiarenia na blahodarné svetlo.

Neviditeľný film s ochranou pred UV žiarením v 4 úrovniach

Na báze vody v spreji SPF 50+ na tvár a telo s priehľadnou textúrou tento „neviditeľný film“ poskytuje ochranu pred UV žiarením na 4 úrovniach: chráni proti UVB, UVA, dlhovlnnému UVA žiareniu a zároveň pôsobí antioxidačne. Fluidný sprej obsahuje dermatologické aktívne látky: hydratačnú kyselinu hyalurónovú, Termálnu vodu vulkanického pôvodu s unikátnou kombináciou 15 minerálov a probiotické frakcie, ktoré posilňujú kožnú bariéru. Multipatentovaná technológia a ultraľahké zloženie vytvára na pokožke ľahký neviditeľný film.

Nová generácia ochrany pred slnkom a pigmentovými škvrnami

Ženy v prípade ochranných krémov pred slnkom a vonkajšími vplyvmi znásobovali svoje nároky a okrem UV ochrany sa dožadovali riešení aj ostatných prejavov pleti. Pigmentové škvrny sú jedným z nich. Vznikajú najčastejšie práve vplyvom slnečného žiarenia.

Fotokorekčný denný tónovaný krém s veľmi vysokým SPF faktorom viditeľne zjednocuje odtieň pleti a pomáha predchádzať hyperpigmentáciám spôsobeným viditeľným svetlom.

Poskytuje pleti veľmi vysokú ochranu pred UV žiarením, ale aj znečistením a oxidáciou vďaka technológii CELLOX-B3 TECH. Koriguje tiež nedokonalosti vrátane pigmentácie.

Ochranná voda s pocitom nahej pokožky

Ochranná voda na opaľovanie poskytuje optimálnu ochranu s neviditeľným finišom, vďaka ktorému nadobudnete pocit nahej pokožky, a to aj pri aplikácii na mokrú pleť. Podporuje krásne zlatisté opálenie, a to vďaka prírodnej technológii. Vôňa evokujúca francúzsku riviéru si vás podmaní aj vďaka olejom, tónom mandarinky a pomarančového kvetu.


https://www.fem.com/

1 Komentár