Vytlačiť túto stránku

Online prehliadka strojov: ideálna možnosť pre zaneprázdnených

Napísal KČ 29. október 2021

Stavebné stroje majú mnoho špecifík. Aby ste k nám prišli už pripravení, pomôžeme vám ich online prehliadkou. Plánujete si zadovážiť stavebné stroje značky Caterpillar, ktorej oficiálnym predajcom na Slovensku je Zeppelin SK?

rent_1_0720

Teraz vám ich ponúkame vidieť na vlastné oči aj z pohodlia vášho domova. Požičovňa stavebných strojov, použité stroje aj klasický sortiment nových mechanizmov je teraz pre vás k dispozícii aj vo forme online prehliadky. Stačí si len vybrať vašich favoritov na webovej stránke, telefonicky sa spojiť s našim špecialistom a spolu s ním sa vopred dohodnúť na pre vás vhodnom termíne tejto novinky v rámci zvýšenia komfortu smerom ku našim zákazníkom.

Čo všetko vás pri online prehliadke čaká. V prvom rade s vami nadviaže spoluprácu plne zaškolený pracovník, ktorý je práve vo vami vybranej technike „doma“. Ten vám poskytne ich každý detail, navyše uvidíte stroje aj priamo v pohybe a pri práci. Priestor je aj na vaše otázky či požiadavky.

Stroje od Zeppelin SK garantujú najvyššiu spoľahlivosť a kvalitu. Veľkú popularitu dosiahli medzi zákazníkmi, ktorí majú záujem o nových pomocníkov pri práci rôzneho druhu, no sú skvelou voľbou aj v prípade použitých kúskov či v rámci požičovne stavebných strojov. Vhodný výkon, odolnosť a overená kvalita značky Cat je postavená aj na záruke v programoch Cat Certigied Used a Long Life. V oboch prípadoch je samozrejmosťou záruka stavu motohodín a pôvodu. Samostatné programy následne disponujú sériou presne definovaných krokov údržby a kontroly, ktorú vykonáme v dielňach Zeppelin SK ešte pred zapožičaním či predajom.

Online prehliadku si môžete objednať na telefónnom čísle 048 169 69 v prípade, ak sa pri stroji nachádza symbol tejto služby.