Vytlačiť túto stránku

Kúpeľňa v tropickom štýle

Napísal tS 26. júl 2022

Milujete rozmaznávanie tela a mysle? Radi si po náročnom dni doprajete bylinkový kúpeľ alebo relaxačnú sprchu? V týchto horúčavách sa to priam každému žiada. Zaslúžené voľno si už nemusíte užívať len pri mori, ale aj vo vašej kúpeľni. Poradíme vám, ako na to.

Tropický zážitok a pohladenie zmyslov

Sprchovanie, ale aj samotný kúpeľ má hlbší význam ako je len fyzická očista. Poznáte to, keď sa po dlhom dni hodíte pod horúcu sprchu alebo do horúceho kúpeľa – a cítite sa ako znovuzrodení? Presne to je ono! A aby ste sa cítili naozaj ako v raji, môžete si zadovážiť moderné kúpeľňové vybavenie v podobe sprchovej hlavice s efektom tropického dažďa. „Tieto sprchové hlavice sú okrem hygienickej funkcie vyhľadávané aj kvôli terapeutickému účinku ako pre našu pokožku, tak aj myseľ. Ľahko s nimi zabudnete na starosti alebo si spomeniete na zážitky z exotických dovoleniek,“ dopĺňa Iva Šedivá, vedúca marketingovej komunikácie spoločnosti Laufen CZ. Nástennú sprchovú batériu Cityplus si zamilujú všetci fanúšikovia luxusu. Poskytuje perfektný zážitok zo sprchy a môžete si nastaviť aj preferovanú teplotu vody. Stĺp je vyrobený v nadčasovom chrómovom prevedení.         

laufen_cityplus_22

Laufen, nástenná sprchová batéria Cityplus   

Harmónia farieb a doplnkov

Aké farby a doplnky zvoliť, ak si chcete vytvoriť aj doma dovolenkový raj? Ideálnym kombom sú v tomto prípade odtiene zelenej s bielou alebo čiernou. Záleží na tom, aké sú vaše preferencie. Či chcete celkový dojem z priestoru zjemniť alebo naopak, viac zvýrazniť. Zelená evokuje čerstvo pokosenú trávu, zem, les, lúku, hory, ale často sa nám spája aj s tropickými rastlinami – palmami či olivovníkmi. Doplnky môžete zladiť do zlatej, ktorá kúpeľni dodá jemný nádych honosnosti. Aby ste sa v kúpeľni cítili ako v oáze pokoja, mala by vám poskytovať maximálny komfort. Vo vani s praktickým oválnym tvarom a predĺženou zadnou časťou pre oporu chrbta dokonale zrelaxujete všetky svaly tela.

laufen_kartel_22

Laufen, kolekcia Kartell

A kam s vínom alebo knižkou?

Wellness oáza vyžaduje dostatok odkladacieho priestoru nielen na osušky, uteráky a hygienické potreby, ale aj knižku, tablet alebo napríklad pohárik šampanského. Ideálnym riešením je mobilný odkladací stolík alebo stolička. Alternatívou môžu byť prakticky rozmiestnené regály, prípadne poličky. Nezabúdajte ale ani na tácku alebo napríklad misku, ktoré bývajú súčasťou konkrétnej kúpeľňovej kolekcie a umožňujú, aby dizajn kúpeľne zostal zladený.

1 Komentár