Aké je to žiť život „Najkrajšieho dievčatka na svete“?

Napísal Kristína Chudá 13. november 2021

Zatiaľ čo jej rovesníci spoznávali hračky a prvé písmená abecedy, ona spoznávala módnych velikánov, ktorí sa o ňu išli pobiť. Thylane Blondeau už od sladkých štyroch rokov ovláda svet modelingu svojim jedinečným príbehom.

thylane_blondeau

Krásne a talentované dieťa sa narodilo v roku 2001 dvom známym osobnostiam, francúzskej futbalovej hviezde Patrickovi Blondeauovi a televíznej moderátorke Véronike Loubryovej. Väčšina krajín má pre „malé modelky“ stanovený minimálny vek. Francúzske zákony o deťoch sú však iné, čo umožnilo Thylane začať kariéru na móle už v ranej mladosti. Svoju prvú modelingovu prehliadku mala v šou renomovaného návrhára Jeana Paula Gaultiera. Počas šou tak prvý raz kráčala po móle a vydala sa na cestu do sveta modelingu.

Jean Paul Gaultier bol jej prvým módnym návrhárom, ktorý Thylane zamestnal. V tak nízkom veku už reprezentovala značky Dolce&Gabbana či L'Oreal. Prvé profesionálne fotenie si ju trošku počkalo - a ako modelka sa pred fotoaparát postavila ''až'' ako 7-ročná. Kto bol teda prvým fotografom, ktorý ju profesionálne fotografoval? Bol to úžasne talentovaný Dani Brubaker, jeden z najznámejších svetových fotografov. Už vtedy bolo jasné, že dievčatko čaká úspešná kariéra. Viaceré denníky, ako aj modelingoví experti, ju totiž označili za najkrajšie dievčatko na svete.

V čase, keď mala Thylane 10 rokov, prišla ponuka priamo z Vogue. Populárny ženský magazín nafotil dievčatko ako dospelú ženu, čím sa spustila na rodičov, ako aj produkciu magazínu kritika. Dievčatko totiž na fotografiách pôsobilo nielen omnoho staršie, zároveň aj samotné snímky niesli sexuálny podtón, ktorý bol v prípade dieťaťa jednoducho neprípustný. Ani to však sláve Thylane neuškodilo.

Keď mala 13 rokov, objavila sa na ďalšej titulke a o rok na to sa upísala jednej z najznámejších svetových modelingových agentúr, IMG Models. Tá zastupuje napríklad Gigi a Bellu Hadid, Hailey Bieber či Taylor Hill.

Napriek tomu, že sa modelingu venuje aktívne doteraz, so svojou výškou mierne búra stigmu vysokých modeliek. Thylane totiž meria len 167 cm, čo je na vrcholový modeling skutočne málo. Ani to jej však neuberá na pracovných ponukách, ktoré jej neustále pribúdajú. Len 20-ročná modelka sa stala nedávno opäť tvárou L'Orealu a dokonca rozbehla svoju vlastnú značku oblečenia.

Čo sa však týka súkromia, napriek neustálemu pôsobeniu vo svetle reflektorov, si svoj osobný život stráži. Na sociálnych sieťach je aktívna sporadicky a rozhodne nežije žiadnym bohémskym životom. Všetok svoj voľný čas trávi so svojou rodinou a s partnerom, hercom Benom Attalom.


https://everydaykoala.com/what-does-the-most-beautiful/9/

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.