Ako si zarobiť prácou na doma

Pracovať z domu je výhodné najmä pre mamičky na materskej, alebo pre osoby, ktoré sú zdravotné postihnuté a je pre nich náročné chodiť do práce. Pracovať z domu, ale môže ktokoľvek, kto má záujem o finančné prilepšenie a má dostatok času. 

comp 06 1200x800

Pracovných ponúk na internete je veľmi veľa. Avšak nie všetky sú aj spoľahlivé. Treba si dávať pozor najmä na ponuky, ako sú:

• Emailové klikačky - ide o to, že sa zaregistrujete na nejakej stránke a klikáte na reklamy, ktoré vám prídu do mailu. Takáto práca je veľmi pofidérna, keďže vypláta väčšinou nikdy nepríde.

• Dotazníky - prácou na dotazníkoch sa zarobiť dá, len treba nájsť stránku, alebo spoločnosť, ktorá naozaj vypláca, lebo sa môže stať, že vyplníte aj 100 dotazníkov a výplata žiadna.

• MLM - je to vlastne pyramídová spoločnosť. Väčšinou sa jedná o kozmetiku. Táto práca spočíva v tom, že musíte predávať produkty a následne si vytvoriť svoj tím, ktorý bude už robiť na vás. Podrobnejšie vysvetlenie sa dá nájsť kdekoľvek na internete. Zarobiť sa takto dá, ale je to veľmi náročné a musíte mať n to správneho obchodného ducha- často aj klamať a zavádzať svojich zákazníkov.

• Aukcie - nákup a predaj akcií je veľmi riskantný. Musíte si veľa o tom naštudovať a vložiť peniaze, ktoré môžete aj stratiť.

• Vstupné poplatky - ak niekto od vás pýta vstupný poplatok, nech už ide o akúkoľvek prácu, tak je to podvod a radšej si hľadajte niečo iné.

PRÁCA, KTOROU SA DÁ ZAROBIŤ

Predaj nepotrebných vecí

Každý má v skrini, alebo niekde v pivnici veci, ktoré už nepotrebuje a nevie čo s nimi. Na internete sa dá predať naozaj všetko a to čo vy už nepotrebujete, môže druhého potešiť.

Predaj vlastných výrobkov

Či už popri práci, alebo na materskej dovolenke, veľa ľudí vyrába rôzne výrobky, len tak pre radosť. Ak si na to trúfate a vite, že vaše výrobky sú kvalitné, môžete ich skúsiť predať na internete a možno aj rozbehnúť takto svoj biznis.

Vlastný blog

Ak vás baví písanie o všetkom možnom, alebo aj o konkrétnych veciach, tak výborným spôsobom je vytvoriť si vlastný blog. Vtedy je dôležité zaujať ľudí a mať veľkú návštevnosť, nakoľko samotný blog vám peniaze nezarobí. Tieto peniaze vám zarobí reklama, ktorú si na blogu nastavíte.

Stráženie detí, alebo zvierat

Ak máte naozaj dostatok voľného času a ešte k tomu máte radi deti, alebo zvieratá, tak ich stráženie je správna voľba. Stačí si dať inzerát na internet a na ponuky nemusíte dlho čakať.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.