Otestujte sa, aký je váš spoločenský štýl

O našej osobnosti mnoho vypovedá reč tela. Otestujte sa  a odhaľte váš štýl podľa spôsobu, akým držíte pohár pri spoločenskej udalosti.

Pohár držíte hore pri brade, lakeť máte pri tele a pohár pritlačený na ústa.

Ste zmierlivá

Ste taktná a diplomatická aj v najťažších situáciách a z ťažkých chvíľ sa doslova „vykecáte“. Dva z vašich hostí sa nezhovárajú? Poviete vtip na odľahčenie situácie. Kolegynin nový účes je hotová katastrofa? Pochválite jej peknú novú blúzku. Kým iní sa môžu cítiť otrávene, vy máte vždy naporúdzi slová, ktoré dokonale odľahčia situáciu. 

Pohár držíte uprostred pevne jednou rukou, zatiaľ čo druhou gestikulujete.

Ste charizmatická a dynamická

Ak držíte pohár pevne, znamená to, že máte maximálnu dôveru. Zatiaľ čo smelé konverzačné gestá druhou rukou všetkým dávajú najavo, že nie ste žiadna hanblivka. Viete sa podujať na ťažkú úlohu, nič nie je pre vás nemožné, at ak vaša charizmatická osobnosť priťahuje druhých ako svetlo mole – a to je skvelé, pretože najšťastnejšia ste v centre pozornosti. Milujete svetlá reflektorov, či už pri nosení odvážnych doplnkov, ako zástupkyňa rodičov v škole vášho dieťaťa, alebo ako členka ochotníckeho divadla. Ste však dostatočne citlivá na to, aby ste vedeli, kedy je čas stiahnuť sa do úzadia a nechať žiariť druhých – a v tom spočíva vaša skutočná charizma. 

Potichu sa dívate do poháre, držíte ho oboma rukami.

Ste expertkou na etiketu

Vždy vám hovorili: „Správaj sa slušne, „ a vy ste sa to vynikajúco naučili. Nebývate hlučná ani drzá, oplývate milým, nenápadným správaním, ktoré veľa vypovedá o vašej vyberanej,staromilskej elegancii. Vaše jemné spôsoby sú poháňané túžbou urobiť dobrý dojem na ľudí, ktorých stretnete. Viete, že to nedosiahnete vyhľadávaním problémov, ale tým, že druhých očaríte svojím šarmom. 

Hráte sa s pohárom – prechádzate prstom po jeho okraji.

Ste kreatívny génius

Spýtame sa stručne: „ rada čosi doma stál meníte? Vyrábate si sama vianočné ozdoby?“ Pravdepodobne ste odpovedali áno. Vaša kreativita a originalita nepoznajú hranice. Vaša inšpirácia je nuetíchajúca. Pri pohľade na akýkoľvek predmet – hoci aj na obyčajný pohár na pitie – vám hneď napadajú ďalšie možnosti jeho využitia. Čo ste si toho vedomá, alebo nie, nedávno ste možno urobili dojem  na šéfa originálnym riešením problému a rovnako robíte dojem aj na svoje deti a mladších súrodencov unikátnymi, sviežimi nápadmi na zábavu. 

Držíte pohár vysoko, lebo často hovoríte prípitok.

Viete ľudí skutočne potešiť.

Ste veľmi sympatická. Energiu – a množstvo potešenia – vám dodáva skutočnosť, že pomáhate a rozdávate radosť druhým. Takmer vždy ste to práve vy, kto na oslave prednesie prípitok, lebo vám robí dobre postarať sa o druhých. A práve preto ste taká obľúbená. Či už ponúknete odvoz dcére s kamarátmi do kina, pozvete novú kolegyňu na obed, alebo prekvapíte manžela jeho obľúbeným jedlom, hreje vás to pri srdci, lebo viete, že ste niekoho potešili.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.