Rekvalifikujte sa včas!

Finančná a hospodárska kríza ešte zďaleka nie je na ústupe a vo väčšej miere postihuje hlavne ženy.


Aby ste sa vyhli budúcim problémom, máte vzťah ku KRASNU a rady komunikujte so ženami; práve pre vás sú určené nasledujúce informácie. Ponúkame vám rekvalifikačný kurz pod odborným vedení, ktorý vás uspokojí finančne aj profesne.

femme: Začali ste robiť Vaše rekvalifikačné kurzy v minulom roku, môžete nám v skratke načrtnúť  načo sa hlavne zameriavate?

Eva Váleková: Na kurzoch sa zameriavam na profesionálne informácie ohľadne kombinácii výrobkov k jednotlivým typom pleti. Kladiem veľký dôraz nato, aby sa absolventky dokonale oboznámili s výrobkami. Druhá časť je zameraná na základné techniky líčenia. Nanášanie make-upu, korekcia tváre, korekcia oči a na záver kompletné denné líčenie.

femme: Kde a ako dlho prebieha Váš kurz?

Eva Váleková: Kurzy prebiehajú v priestoroch hotela Echo, Prešovská 39, Bratislava, dlžka trvania kurzu sú štyri celé dni od 9.00 do 15.30 hod.. Koncom októbra sme skončili ďalší kurz a nasledujúci začíname 24.11.2009, tak ak to niekoho zaujalo, môže sa ešte prihlásiť.
 
 

femme: Koľko frekventantiek ste vyškolili a máte už nejaké pozitívne odozvy na kurz?

Eva Váleková: Vyškolila som približne 100 frekventantiek. Pozitívne odozvy na kurz by Vám najlepšie zodpovedali moje absolventky, na ktoré vám ponúkam kontakt, ako formu referencie.

Bielická Tanička: 0944351483
Vargová Ingrid: 0915982795
Bezečná Angelika: 0911648111
Riglerová Janka: 0903126038 

Na záver by som chcela len upozorniť nato, že každá z nich si už zarobila korunky touto profesiou, čo ma veľmi teší. 
 
Kontakt:
Eva Váleková – Mary Kay
PTK – ECHO s.r.o., Prešovská 39, Bratislava 
Tel.: 0908/703 964, 0911/411 404
E-mail:  Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.  

femme: Ďakujeme za Vaše informácie a nech sa Vám naďalej darí v práci.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.