Vytlačiť túto stránku

Chystáte sa usporiadať obchodné stretnutie?

Napísal KČ 25. september 2015

Berte si inšpirácie! Radi by ste zorganizovali kongres – stretnutie s obchodnými partnermi, avšak doteraz ste nenašli priestory, v ktorých by sa konal?


Všetky priestory, ktoré ste doteraz obzerali boli buď kapacitne nevyhovujúce, alebo bol nájom zbytočne predražený. Čo však robiť, keď nemáte k dispozícii žiadne väčšie priestory? V tom prípade by ste sa mali obrátiť na hotel Galileo, ktorý sídli v Žiline. Prečo práve na hotel, keď vy potrebujete len obyčajné priestory a nie izby, v ktorých by ste sa uchýlili na noc? Povieme si bližšie, len čítajte ďalej.  

Kongres v hoteli Galileo?

Prečo by vám mal byť práve hotel Galileo k dispozícii na organizovanie kongresu? Práve preto, lebo tento hotel má k dispozícii priestory, ktoré potrebujete aj vy. Priestory na organizovanie kongresu. Tento hotel by sme mohli nazvať aj ako vyhľadávaný kongresový hotel v Žiline! Tak neváhajte a kontaktujte ich na stránke hotelgalileo.sk. Rýchlo si zajednajte termín, aby vám ho nikto iný nevyfúkol.

Termín máte zajednaný, kongresová miestnosť je len vaša. Čo však s ubytovaním?


Ubytovanie počas kongresu

Kongres má trvať viac dní a vy ste zatiaľ nevyriešili otázku ubytovania? Ani to nebude problém! Stačí si len rezervovať ubytovanie v hoteli Galileo. Nemusíte blúdiť po Žiline a hľadať ideálne miesto na prespanie. Máte možnosť byť ubytovaní priamo v hoteli, v ktorom sa koná kongres. Nie je to vynikajúce riešenie? Ponúka vám naozaj lacné ubytovanie v Žiline

Pozor! V neposlednom rade nesmiete zabudnúť na bielenie zubov.


Pekný úsmev na kongrese“

Organizujete kongres, na ktorom budete mať preslov a nemáte krásne biele zuby? Hádam nechcete, aby sa vaši hostia dívali na žlté zuby! Jednoznačne vyhľadajte tesne pred kongresom pomoc na stránke bieliace-pasiky.com, kde máte možnosť si zajednať bielenie zubov za výbornú cenu. Rýchlo ich kontaktujte. Kongres sa blíži!

2 komentárov