Anglo-americká vysoká škola

Už 20 rokov poskytuje Anglo-americká vysoká škola, najstaršia súkromná vysoká škola v Českej republike, kvalitné vysokoškolské vzdelanie.


Od svojho založenia v roku 1990 na nej študovali a študujú poslucháči z viac než 60 krajín z celého sveta. V súčasnej dobe má cez 700 študentov a nové tituly priťahujú stále viac zahraničných, aj slovenských študentov. Štruktúra vyučujúcich je tiež medzinárodná, pôsobia tu odborníci z Yale, Harvardu, Stanfordu a mnohých iných prestížnych, nielen amerických, univerzít. Škola navyše ponúka pre tých najlepších študentov prospechové štúdiá, vďaka ktorým môžu absolvovať akreditované bakalárske, magisterské či MBA programy úplne zadarmo.

Anglo-americká vysoká škola (AAVŠ) sídli v historických palácoch Maltézských rytierov nedaľeko Karlovho mostu. Študentom ponúka akreditované bakalárske a magisterské programy a štúdium výhradne v anglickom jazyku. Zmyslom všetkých vyučovaných odborov  je odovzdať študentom praktické vedomosti a schopnosti. Absolventi AAVŠ sa úspešne uplatňujú na domácom aj zahraničnom trhu, či už ako podnikatelia alebo zamestnanci medzinárodných spoločností, organizácií či diplomatických služieb. AAVŠ vytvára interaktívne prostredie pre svojich študentov v užších štúdijných skupinách, kde je kladený dôraz na nezávislé myslenie a presné uvažovanie, na vycibrenie schopností písaného prejavu a tiež praktické aj tvorivé uplatnenie získaných znalostí a zručností.


Aj na prestížnej súkromnej škole je možné študovať zadarmo!
AAVŠ ponúka ako jediná systém prospechových štipendií, vďaka ktorému môžu študenti získať až 100%-tnú zľavu na štúdium na základe dosiahnutých výsledkov kumulatívneho GPA (Grade Point Average). Tí najlepší študenti tak môžu študovať úplne zadarmo! Vysoká škola venuje ročne na prospechové štúdiá viac ako milión českých korún.
Študenti majú navyše možnosť absolvovať časť štúdia na niektorej z partnerských univerzít v USA, napr. Central Michigan University alebo University of Hawaii v Hilo (USA). Súčasne je AAVŠ zapojená do programu ERASMUS, ktorý umožňuje študentom výmenné pobyty na univerzitách v rámci Európy.

AAVŠ sa môže tento rok pochváliť aj ďalšou akreditáciou nového bakalárského štúdijného programu - Stredoeurópske a východoeurópske štúdiá. Tento nový program je ponúkaný  ako súčasť školy Medzinárodných vzťahov a diplomacie. Ďalšou novinkou je akreditácia nového zamerania bakalárského programu Politika a spoločnosť so zameraním na židovské štúdiá /históriu a kultúru/.

Neodkladajte štúdium na budúci rok, začnite študovať ešte dnes! Dni otvorených dverí sú organizované každú stredu od 12.00 do 17.00 hod.!
 


AAVŠ  ponúka akreditované bakalárske a magisterské programy s nasledujúcím zameraním:

Bakalárske programy:

Ekonomika a management (tiež v kombinovanej forme)

Ekonomika a management so zameraním na strategický marketing

Ekonomika a management so zameraním na marketing a komunikáciu

Medzinárodne vzťahy

Stredoeurópske a východoeurópske štúdiá

Politika a spoločnosť

Politika a spoločnosť so zameraním na židovské štúdiá (história a kultúra)

Humanitné štúdiá spoločnosti a kultúry

Žurnalistika a komunikácia

LLB – Komparatívne obchodné právo


Magisterské:

Obchod a právo na medzinárodných trhoch

Kvantitatívne metódy riadenia rizík a portfólia

Medzinárodne vzťahy a diplomacia

Humanitné štúdiá

Verejná politika

MBA - v spolupráci s Chapman University, USA

LLM - Komparatívne obchodné právo


Všetky programy sú akreditované Ministerstvom školstva ČR s výnimkou bakalárskeho a magisterského programu Komparatívneho obchodného práva -  pri týchto udeľuje diplom University of London a akreditácia je britská. Program MBA je držiteľom najvyššej svetovej akreditácie AACSB (The Association to Advance Colegiate Schools of Business).

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.