Aké sú najlepšie tonery do tlačiarní HP

Tlačiarne od značky Hewlett Packard patria už dlhé roky medzi špičku vo výrobe tlačiarní a tonerov. Ktoré alternatívne tonery do tlačiarne HP sú však tie najlepšie a ako sa zbaviť tých starých? Na to si odpovieme v tomto článku.

shutterstock_print0421

Značka Hewlett Packard je už dlhé roky svetoznámym výrobcom atramentových a laserových tlačiarní a ich prístroje nájdete pomaly v každej druhej kancelárií.

Okrem výroby tlačiarní sa však firma zameriava aj na výrobu tonerov do tlačiarní HP rôznych typov.

Vybrať ten najlepší toner do tlačiarne HP je pochopiteľne ťažšie než sa môže zdať, keďže nie každý toner pasuje do daného typu tlačiarní.

Ak by sme vám však, predsa len mali odporučiť jeden univerzálnejší, určite by ste mali siahnuť po toneri HP CE285A, ktorý patrí medzi tie najuniverzálnejšie na trhu?

Prečo práve toner HP CE285A

Tento model toneru, vám odporúčame predovšetkým kvôli jeho skutočne veľkej všestrannosti.

Toner tohto typu vám totiž bude pasovať až do 56 modelov tlačiarní.

Ak teda vlastníte nejaký model tlačiarne HP LaserJet, HP LaserJet Pro M a Hp LaserJet Pro P, je veľmi pravdepodobné, že práve tento toner bude vo vašej tlačiarni funkčný.

Alternatívny laserový toner ponúka kapacitu 2000 strán pri 5% pokrytí v čiernej farbe. Zároveň toner spĺňa medzinárodné  štandardy.

Vďaka nim tak máte garantovanú vysokú kvalitu tlače, ktorá je porovnateľná s originálnou náplňou.

Nezabudnite na ekologickú likvidáciu starého tonera

Klimatická kríza a nadmerná spotreba plastového odpadu je v dnes mimoriadne vážna vec a každý z nás by mal prispieť svojou malou troškou pre jej zlepšenie.

S tým súvisí aj likvidácia starých tonerov, ktoré by ste mali v ideálnom prípade zaniesť na miesto, kde sa robí spätný odkup prázdnych tonerových kaziet.

Tieto firmy totiž vedia tonery ekologicky zlikvidovať a vy si tak môžete byť istý, že nebudete zbytočne zaťažovať životné prostredie.

Zdroj obrázku: Magnetic Mcc / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.