Liečba šokom?

V prípade novej metódy liečby porúch erekcie rozhodne áno! Lineárna rázová vlna (LSWT) je bezpečná a účinná metóda liečby porúch erekcie s takmer 80% úspešnosťou.


Ide o novinku, ktorá pacientom navracia normálny sexuálny život, možnosť prežívať ho spontánne, bez nutnosti plánovania.

Takmer 80% úspešnosť liečby porúch erektilnej dysfunkcie (erekcie), krátky čas liečenia a komfortný sexuálny život pacientov poukazujú na výsledky nového, doposiaľ najefektívnejšieho spôsobu liečby metódou lineárnych rázových vĺn. Pre pacientov je tak LSTW bezbolestné riešenie problému s dlhodobým výsledkom, potvrdeným klinickými štúdiami.

„Poruchou erekcie trpí približne  52 % mužov vo veku od 40 do 70 rokov, pričom ostych a obavy pred liečbou zvyšujú tento počet o ďalších pacientov, o ktorých v ambulanciách nevieme. O poruche erekcie hovoríme vtedy, ak sa ju nedarí dosiahnuť dlhšie ako pol roka. Jej dôvodom môžu byť psychické problémy, no často i vážne ochorenia. Ak strach zo spôsobu liečby a z jej výsledku mužom bráni navštíviť odborníka, v prípade metódy lineárnych rázových vĺn nie sú tieto obavy na mieste. Nové generácie prístrojov umožňujú neinvazívnu a bezbolestnú aplikáciu," vysvetlil prof. MUDr. Ján Breza, DrSc., prednosta   Urologickej kliniky Univerzitnej nemocnice Bratislava.

Foto: RW Medical

Pre koho je liečba LSTW určená?

Liečba rázovou vlnou je vhodná pre všetkých mužov, ktorí trpia poruchou erektilnej funkcie. „Môže byť však obmedzená určitými zdravotnými problémami, preto je potrebné poradiť sa o vhodnosti liečby so špecialistom. Terapia sa odporúča predovšetkým tým mužom, ktorým nevyhovuje nutnosť opakovaného užívania liekov na zlepšenie erekcie, alebo ich nemôžu užívať  zo zdravotných dôvodov,“ zdôrazňuje MUDr. Karol Veselý, odborný garant RW Medical.  Aj muži, ktorí aktuálne poruchami netrpia, môžu využiť terapiu napríklad pre ešte lepšie zvýšenie a upevnenie erekcie. Liečba rázovou vlnou nie je obmedzená vekom.

Liečba v praxi

Aplikácia lineárnej rázovej vlny nízkej intenzity vyvolá novotvorbu ciev a významne zlepší krvné zásobenie penisu, a tým zlepší aj schopnosť dosiahnuť a skvalitniť erekciu. „K liečbe využívame novú generáciu prístrojov Renova, vďaka ktorej terapia pôsobí po celej dĺžke penisu. Pacient absolvuje štyri 15-minútové sedenia jedenkrát do týždňa. To znamená, že terapia trvá jeden mesiac a vykonáva ju špecialita – urológ. Celý proces prebieha pri plnom vedomí bez anestézy, pretože je bezbolestný, neinvazívny a bez vedľajších účinkov. Aplikácia dosahuje mieru úspešnosti významného zlepšenia erekcie až o 78,8 %,“ vysvetľuje MUDr. Veselý.

Prístroj RENOVA je novou generáciou na poli LSWT. Bol vyvinutý firmami Direx Group a Intiamed, ktoré majú 25 rokov skúseností v oblasti aplikácie rázovej vlny v urológii a ortopédii. Prístroj ako jediný vytvára súvislé pole v dĺžke 70 mm, v ktorom dochádza k lineárnemu pôsobeniu nízkoenergetickej rázovej vlny po celej dĺžke penisu.

Úspešnosť metódy

Vysoké percento úspešnosti liečby porúch erekcie a spokojnosť pacientov potvrdzujú renomovaní odborníci z oblasti urológie (podrobné štúdie citovaných odborníkoch nájdete na www.rwmedical.sk/uspesnost a na stránkach výrobcu prístroja  http://www.direxgroup.com/renova.html.)

Výhody metódy LSWT v skratke:

  • Krátky čas liečenia – 4 sedenia 1x týždenne
  • Aplikácia je neinvazívna a bezbolestná
  • 78,8% úspešnosť dosiahnutia významného zlepšenia erekcie
  • Rázové vlny úplne odstránia erektilnú dysfunkciu a ak nie úplne, znížia potrebnú dávku liekov
  • Rázové vlny doteraz  nepreukázali vedľajšie účinky či nežiaduce účinky
  • Uľahčujú život pacienta – už nie je potrebné plánovať intímny život

RW Medical je špecializovaná urologicko – andrologická ambulancia na liečbu porúch erekcie. Uplatňujeme individuálny a diskrétny prístup k pacientom. Využívame najmodernejšie vybavenie a postupy liečby, ktoré sú v Českej a v Slovenskej republike úplne prelomové. Naši lekári a zdravotnícky personál sú vo svojom obore profesionáli s dlhoročnými skúsenosťami. Na liečbu erektilnej dysfunkcie aplikujeme metódu lineárnej rázovej vlny. Ide o inovatívnu metódu v rámci liečby erekcie s dlhodobým účinkom a bezbolestným priebehom.

www.rwmedical.sk

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.