Pridajte sa k boju za zdravé prsia!

AVON prichádza s novou kampaňou v rámci projektu AVON proti rakovine prsníka a predstavuje ženy – bojovníčky, ktoré sa neboja bojovať za zdravá prsia.


Tieto silné ženy sú skutočné bojovníčky, ktorým nechýba odvaha popasovať sa so svojimi trápeniami. Každá z nich vie čo so sebou prináša toto ochorenie, napriek tomu sú to silné a usmievavé osobnosti. Aj vďaka podpore ich rodín sa bojovníčky zapojili do projektu, aby dodali odvahu ďalším ženám. Stretnúť sa s nimi môžete na tohtoročnom AVON Pochode proti rakovine prsníka. Už v poradí 8. ročník sa uskutoční v Bratislave 18. júna 2016. Štart a cieľ podujatia bude už tradične na námestí Eurovea.


Vstupenkou na AVON Pochod je Tričko proti rakovine prsníka 2016, ktoré je k dispozícii v dámskej, pánskej aj detskej verzii. Atraktívny dizajn tričiek vytvorila odevná dizajnérka Mirka Horká, navyše k dámskej aj detskej verzii sú pribalené dekoratívne washi pásky. Ide o unikátne pásky vyrobené z ryžového papiera, ktoré sú z jednej strany potlačené a z druhej jemne lepia, takže nimi môžete ozdobiť väčšinu materiálov a pritom ich nepoškodíte. V ponuke je dámska verzia trička v dvoch veľkostiach S/M a L/XL a pánska vo veľkostiach M/L a XL/XXL, obe verzie v dvoch rôznych veľkostiach za cenu 14,99 €. Dievčenské tričko je dostupnú v univerzálnej veľkosti pre deti od 4 - 10 rokov za cenu 13,99 €. Tričko si môžete zakúpiť prostredníctvom svojej AVON Lady/AVON Gentlemana, objednať v e-shope na stránke www.zdraveprsia.sk alebo zakúpiť priamo na mieste konania AVON Pochodu.

 


Všetky finančné prostriedky získané z predaja tričiek budú venované na aktivity spojené s problematikou rakoviny prsníka. Viac informácii o AVON Pochode proti rakovine prsníka nájdete na internetovej stránke www.zdraveprsia.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.