Užime si jar bez strachu z kliešťov

Jar už je tu a my se nemôžeme dočkať až opäť vyrazíme na výlet do prírody alebo na zahrádku. Aby sme si to čo najviac užili,...


... musíme dbať nielen o naše zdravie, ale aj o zdravie našich najbližších a chrániť ich pred nebezpečenstvom z cudzopasného hmyzu. Kliešte predstavujú čím ďalej väčšiu hrozbu a každým rokom pribúda viacej prípadov, kedy infikovaný kliešť prenesie v niektorých prípadoch až smrtiaci vírus na človeka.

Značka OFF! je v Slovenskej republike, ale aj celosvetovo, známa ako značkový spotrebiteľský repelent, ktorý viacej ako pred päťdesiatimi rokmi vyrazil do boja proti hmyzu, predevšetkým kliešťom a komárom. Tieto malé, zdanlivo neškodné, stvorenia môžu človeka veľmi ohroziť. Pre tých, ktorí chcú žiť život bez strachu z cudzopasného hmyzu a ochorení, ktoré môže hmyz prenášať, je ochrana pred obtiažnym hmyzom nevyhnutná. OFF! ponúka širokú škálu produktov, ktoré zákazníkom prinášajú overenú ochranu bez starostí.

Preto neváhajte a zasúťažte si s nami o hodnotný balíček plný produktov OFF, ktoré Vás budú celé léto chrániť pred dotieravým hmyzom! Balíček obsahuje OFF! Spray, OFF! a Active Spray. Balíček tiež obsahuje OFF! Pre deti určený našim najmenším a OFF! Family care, ktorý Vás spoľahlivo zbaví komárov.

OFF! Spray

OFF! Spray proti kliešťom a komárom je určený pre každodenné použitie. Ľahko sa nanáša na kožu, ale možno ho používať priamo na oblečenie. OFF! Spray je tým pravým společníkom na prechádzky do prírody. Najmä v miestach, kde je zvýšený výskyt infikovaných kliešťov. Obsahuje 15 % účinnej látky DEET.

OFF! Active spray

V tomto produkte se vyskytuje vysoká koncentrácia účinnej látky DEET, celých 30 %, čo je zárukou maximálnej ochrany. Je ideálnym výrobkom pre tých, ktorí sa pohybujú v oblastiach so zvýšeným výskytom infikovaných kliešťov.

Čo je dôvodom toho, že je pre kliešťov a komárov lepšie vyhnúť sa prípravkom OFF!? Celá škála OFF! je repelentnou skupinou biocidných prípravkov, ktorých cieľom je odpudzovať hmyz, a nie ho hubiť. Naviacej vo výrobkoch prevažuje celá škála koncentrácií účinnej zložky DEET, objavenej armádou Spojených štátov amerických v roku 1946. DEET je odpudzujúca látka, pre hmyz veľmi nepríjemná, ktorá blokuje ich čuchové receptory. Táto zložka v repelentoch je schválená a registrovaná americkou Enviromental Protection Agency.

Preto neváhajte a zasúťažte si s nami a so značkou OFF!



Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.