Vytlačiť túto stránku

Keď vás zdravie prestane poslúchať

Napísal KČ 23. november 2018

Civilizačné choroby, ako rakovina, diabetes, hypertenzia postupne ničia naše zdravie. Týmto civilizačným chorobám sa dá vyhnúť, ale väčšina z nás svoje zdravie ignoruje a venuje sa mu len vtedy, keď už je zle. 

Keď vás ale zdravie prestane poslúchať, je načase zistiť si, ako si pomôcť, aby ste sa nemuseli napchávať kortikoidmi a antibiotikami.

Pohyb a čerstvý vzduch

Základom je pohyb na čerstvom vzduchu. Pre niekoho úplná banalita, no tí, ktorí sú časovo veľmi zaneprázdnení, by dali čokoľvek za to, aby mohli byť mimo všetkých tých povinností, ktoré ich čakajú a mohli tráviť čas na čerstvom vzduchu.

Ak pravidelne trávite čas na čerstvom vzduchu, neobjavia sa u vás žiadne alergie, posilníte si svalstvo celého tela a nielen nôh a hlavne podporíte imunitný systém, ktorý vás ochráni pred nebezpečnými vírusmi najmä na jeseň a cez zimu. Žiadne komerčné výživové doplnky vám nenahradia čerstvý vzduch v prírode. Už u novorodeniatok sa odporúča, aby ich rodičia nechávali spinkávať na čerstvom vzduchu za každého počasia. Vytvorí sa dobrá imunita u dieťaťa a v dospelosti bude menej náchylné na choroby. Jediné, čo všetkým užívateľom antibiotík odporúčame, je užívanie oregánového oleja Fin Candimis, ktorý je silným prírodným antioxidantom, ktorý zabíja všetky baktérie, vírusy a parazity v tele človeka a zároveň nezaťažuje tráviace ústrojenstvo.

pr oregano palina

Stresové situácie 

Viaceré choroby, s ktorými sa za život stretneme, spôsobuje stres. Zatiaľ to nie je vedecky dokázané, ale choroby pod vplyvom stresu menia svoj vzhľad a stávajú sa ešte nebezpečnejšími.

Viaceré kožné choroby súvisia nielen so zápalmi v tele a problémami s vnútornými orgánmi, ale aj so stresom. Zmiernite stres, doprajte si dostatok spánku a viacerým zdravotným komplikáciám sa vyhnete.

Aj rakovina dokáže pod vplyvom stresu zmeniť svoju podobu. Predchádzať tvorbe rakovinotvorných buniek dokážete nielen správnou životosprávou, pohybom na čerstvom vzduchu, ale aj konzumáciou tabletiek paliny ročnej. Má ozdravné účinky, pôsobí proti parazitom a pliesňam a priaznivo vplýva na zničenie nádorového ochorenia. Používa sa aj pri liečbe malárie.

1 Komentár

  • Komentár Andrea %PM, %24 %566 %2018 %12:%nov napísal Andrea

    Článok má skutočne zaujal.Nikdy som nedávala do súvisu stres,únavu , nedostatok pohybu so zdravotnými komplikáciami.Nenadarmo sa hovorí: "keď sa darí, tak sa darí'.Samozrejme aj v negatívnom zmysle