Problémy s prostatou

O problémoch s prostatou bolo napísaných pomerne dosť megabajtov textu. Väčšina liečiv, ktoré dokážu eliminovať ťažkosti s ňou pochádza z fabrík farmaceutických firiem.


Problémy s prostatou dokáže eliminovať aj jedna rastlina. Pochádza z Karibiku. Asi preto sa tamojší chlapi tešia "pri sile" a väčšej radosti zo života.

Darovaná prírodou

Problémy s prostatou sprevádzajú ťažkosti s močením a časté nutkanie na návštevu toalety. Prúd je pri tom slabý. Nie je zriedkavá ani bolesť v krížoch a vekom môžu spôsobovať problémy s erekciou. Tieto ťažkosti dokáže eliminovať zázračná rastlina  z Karibiku - Moringa Caribbean. Obsahuje látky a antioxidanty, ktoré pomáhajú udržiavať prostatu zdravú. Moringa taktiež obsahuje salvestroly, ktoré sú dobrým pomocníkom pri prevencii rakoviny prostaty, ale aj pri boji s ňou. Účinky sa môžu prejavovať po dvoch týždňoch užívania. Treba podotknúť, že ide o čisto prírodný produkt. Vyrába sa z vysušených a pomletých listov moringy. Najkvalitnjšia moringa pochádza z oblasti Karibiku. Jej kvalitu ovplyvňujú špeciálne klimatické podmienky.


Zdravý muž

Moringa Karibská sa nezameriava sa len na jednu časť tela. Pôsobí na mužský organizmus komplexne a ozdravuje aj ďalšie orgány. Obsahuje polyfenoly, ktoré posilňujú srdce a chránia pred vysokým krvným tlakom, srdcovým infarktom a mozgovou mŕtvicou – ochoreniami, ktoré často postihujú práve mužov. Moringa významne pomáha aj psychike: pri syndróme vyhorenia, depresii či preťažení. Prostredníctvom aminokyselín, z ktorých sa môžu tvoriť hormóny ako serotonín a dopamín je moringa schopná pozitívne ovplyvňovať náladu. Ďalším aspektom je účinok moringy na posilnenie pečene a detoxikáciu organizmu, ktorý sa pozitívne prejavuje pri užívaní liekov, pravidelnej konzumácii alkoholu a ochoreniach pečene. Podľa ajurvédy pôsobí list moringy preventívne pri viac ako 300 chorobách. Moringa Caribbean v sebe ukrýva viac než 46 antioxidantov a 92 rôznych druhov živín, 26 protizápalovo pôsobiacich látok a vyše 20 aminokyselín. https://www.moringacaribbean.sk



Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.