Aby príprava oslavy nedopadla zle

Prípravám rodinných osláv predchádzajú aj mnohé komplikácie, ktoré síce neplánujeme, ale predsa sa objavia. Aby aj vaša oslava dopadla podľa očakávaní, prípravu oslavy by ste mali poctivo plánovať už niekoľko mesiacov dopredu. 

 2701 2017

Príprava oslavy napríklad pre 50 ľudí nie je veru ľahká záležitosť. Jedlo, priestory, program, výzdoba …

Aby príprava oslavy nedopadla zle

Prípravám rodinných osláv predchádzajú aj mnohé komplikácie, ktoré síce neplánujeme, ale predsa sa objavia. Aby aj vaša oslava dopadla podľa očakávaní, prípravu oslavy by ste mali poctivo plánovať už niekoľko mesiacov dopredu. Príprava oslavy napríklad pre 50 ľudí nie je veru ľahká záležitosť. Jedlo, priestory, program, výzdoba …

Ubytovanie (v prípade, že niekto príde zďaleka)

V prípade, že oslavu plánujete ďaleko od svojho domova, poprípade ďaleko pre väčšinu vašich hostí, je potrebné, aby ste mysleli aj na možnosť ubytovania. Podaktorí si síce môžu zabezpečiť odvoz domov. Niektorí však nebudú mať inú možnosť len sa ubytovať v hoteli. Dajme si teda príklad: Ak ste z Bytče a oslavu plánujete v Žiline, kde by ste svojim hosťom zohnali ubytovanie? Pravdepodobne čo najbližšie k miestu, kde sa daná oslava okná.

Čiže najlepšie priamo v Žiline. Ubytovanie v Žiline nie je problematické nájsť. Máte tam veľa rôznych hotelov, ktoré keď im včas dáte vedieť, určite vám vyhovejú a dajú vám len tie najlepšie izby s pekným výhľadom na okolie.

Dispozične vyhovujúce priestory + výzdoba

Pred zajednávaním termínu v danom hoteli/ penzióne, kde sa má oslava konať, si prezrite komplet celé priestory, aby sa nestalo, že vás po objednaní termínu oslavy niečo prekvapí. Okrem toho si zistite, či hotel disponuje personálom, ktorý vám priestory dokáže vyzdobiť alebo má zmluvu s blízkym kvetinárstvom. Viete si vari predstaviť, že pri príchode na miesto by vás hneď po otvorení vstupných dvier prekvapil nevyzdobený priestor?

Aby oslava nedopadla mimo vašich očakávaní, spravte si zoznam, kde si spíšete všetko, čo potrebujete vybaviť. Postupne si z tohoo zoznamu vyškrtávajte jednotlivé body. Takýmto spôsobom nezabudnete naozaj na nič.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.