Chcete sa zdokonaliť v angličtine? Poradíme vám ako nato

Ovládať anglický jazyk sa v dnešnej dobe považuje hlavne pri mladých ľuďoch za samozrejmosť. Vidieť to aj v požiadavkách na uchádzačov o zamestnanie takmer pri každej pracovnej ponuke. Všade požadujú, aby bol uchádzač schopný aspoň ako tak dorozumieť sa v angličtine.

shutterstock_study_language21

Aj ak to pracovná pozícia, na ktorú sa hlási, doteraz nevyžadovala lebo veď čo ak raz (podobne sú na tom požiadavky na vlastnenie vodičského preukazu).

Individuálny a efektívny kurz pre každého

Pre tých, ktorí angličtinu ovládajú, môže byť nepredstaviteľné, že sa na niekoho tento jazyk v dnešnom online svete plného anglických výrazov ešte nenalepil. Avšak takých ľudí je pomerne dosť a nielen medzi staršími ročníkmi, ktorí sa v školských časoch učili ruštinu.

Ak aj vy patríte medzi nich a je to pre vás hendikep, ktorý by ste chcela odstrániť, nie je nič jednoduchšie, ako prihlásiť sa na praktický kurz angličtiny v Žiline. Ideálne ak takýto kurz budú tvoriť miniatúrne skupinky, keďže najefektívnejšie sa cudzí jazyk naučíte ak budete od lektora môcť očakávať čo najindividuálnejší prístup.

Chcete spojiť príjemné s užitočným?

Ak vás aj napriek čistým a moderne vybaveným učebniam neláka takýto „návrat“ do školských lavíc, čo takto skúsiť niečo exotickejšie? Napríklad jazykové pobyty na Malte? Moment, stále hovoríme o angličtine?

Samozrejme, angličtina je tu totižto okrem maltčiny druhým oficiálnym jazykom a tak sa ňou dohovoríte takpovediac na každom rohu. Dalo by sa povedať, že takýto pobyt je doslova škola hrou, keďže okrem toho, že sa zdokonalíte v anglickom jazyku, vychutnáte si krásne pláže a historické miesta, ktorých je na Malte naozaj mnoho.

Letieť sa dá dokonca aj z Bratislavy, takže nemusíte angličtinu vyťahovať hneď na letisku ako keby letíte z Viedne, či Budapešti. A ak sa obávate o cenu takéhoto pobytu, buďte pokojná. Jazykové pobyty na Malte vôbec nie sú drahé. A okrem toho, investujete predsa do vzdelania a to sa vždy oplatí.

Zdroj obrázka:Autor: Undrey / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.