Elektrické kolobežky – čoraz obľúbenejšie aj medzi ženami!

Zvlášť vo veľkých mestách, no nemusí to byť nutne pravidlo, je trendom v rámci mobility rýchla a ekologická preprava. V súčasnosti nie je trendom, aby boli v každej rodine dve autá, ba práve naopak, viac dôrazu sa kladie na verejnú hromadnú dopravu, bicykle, chôdzu, ale aj na elektrické kolobežky, ktoré predstavujú akýsi vhodný kompromis a prienik medzi uvedeným.

shutterstock_dievca_kolobezka

A pochopiteľne, tieto v podstate dopravné prostriedky sa stávajú populárnejšími aj medzi nežnejším pohlavím. Čoraz viac žien si obľúbilo elektrické kolobežky.

Prečo sú tak obľúbené?

Ťažko povedať, ktorý konkrétny faktor stojí za nárastom popularity elektrických kolobežiek. V každom prípade, ich výhodou je lacná, rýchla a pohodlná preprava po meste. Preto si medzi všetkými vekovými i sociálnymi skupinami, medzi mužmi i ženami našli takú obľubu. Ich výhodou je aj blízky servis. Napríklad pre servis kolobežiek Bratislava vôbec netreba chodiť ďaleko, je k dispozícii kúsok od cyklotrasy v Petržalke kúsok od centra mesta. Takže toto všetko sú faktory, ktoré prispievajú k rastu obľúbenosti elektrických kolobežiek.

Aj imidžová záležitosť

Je to samozrejme aj o imidži. A všeobecne vieme, že ženy si dávajú na svojom zovňajšku a imidži záležať. A skrátka, aj ony idú s dobou, ak namiesto auta využijú ekologickejší spôsob prepravy. Zároveň je to aj zážitok, veď nie je pekné ísť Bratislavou či iným pekným slovenským mestom na elektrickej kolobežke a vychutnávať si čerstvý vzduch a okolie? V porovnaní s autom je tu naozaj viacero benefitov, ktoré by nemali zostať opomenuté.

Čo robiť, ak sa pokazia?

Samozrejme, ani elektrické kolobežky nie sú nezničiteľné a neomylné. Veľmi populárne sú modely Xiaomi. Ak sa vám však predsa len tieto kolobežky poškodia alebo pokazia, tak stačí zadať do vyhľadávača heslo oprava Xiaomi kolobežiek Bratislava, a okamžite zistíte, kde a ako si elektrickú kolobežku dáte opäť dokopy.

Zdroj obrázka: {KIRAYONAK YULIYA} / Shutterstock.com

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.