Maľovanie podľa čísel: zábava i umenie

Jeseň so sebou prináša okrem chladného a upršaného počasia, aj dlhé jesenné dni, ktoré nemusíte tráviť len ničnerobením pred telkou, ale práve naopak. Využite voľný čas týchto sychravých dní a dajte sa na kreatívne tvorenie.

kc_vymalujsisam

Či už chcete len tak zrelaxovať, oprášiť svoje umelecké zručnosti, alebo nájsť zábavnú aktivitu pre vaše deti – maľovanie podľa čísel si obľúbi celá rodina!

Objavte v sebe skryté umelecké nadanie

Driemu niekde v hĺbke vašej duše umelecké sklony, ale netušíte ako ich predrať na povrch? Maľovanie podľa čísel je skvelou voľbou, ak neviete ako preniesť vaše vytúžené predstavy na maliarske plátno.

Jemné, predznačené kontúry budú vaším veľkým pomocníkom a nasmerujú pohyby vašich rúk k dokonalému výsledku. Kvalitné akrylové farby, ktoré sa používajú pri takomto maľovaní, zaručia profesionálny výsledok umeleckého rázu.

Neobávajte sa, žiadny maliar sa nestal umelcom z večera do rána. Ak máte obavy z vašich maliarskych zručností, vyberte si najskôr ľahšiu náročnosť. Maľovať ako Claude Monet už viac nebude nedosiahnuteľným cieľom, pretože aj vy sa môžete vypracovať na naozajstného umelca.

Zapojte celú rodinu!

Trávite ako rodina málo voľného času pohromade? Maľovanie podľa čísel sa môže stať záľubou každého člena rodiny.

Okrem kreatívneho myslenia prináša aj ďalšie pozitíva. Rozvíjate vašu sústredenosť, trpezlivosť a učíte sa venovať jednej aktivite plnú pozornosť. Maľovanie je tiež výborným relaxom, kedy sa zbavíte stresu a úzkostí. Premeňte teda vašu domácnosť na umelecký ateliér, rozdajte vaším deťom štetce a dajte sa spoločne do práce.

Filmoví hrdinovia aj slávne celebrity

Patríte k filmovým nadšencom, ktorí by si radi vo svojej obývačke zavesili obraz svojho filmového hrdinu? Maľovanie podľa čísel ponúka skutočne širokú paletu motívov od výmyslu sveta a vybrať si teda môžete naozaj čokoľvek.

John Lennon, The Beatles, Marilyn Monroe – aj tieto osobnosti sa môžu vynímať na vašom maliarskom plátne. Pochváliť sa pred svojou rodinou či priateľmi, že Claude Monet, ktorý vám visí v obývačke, je vaším vlastnoručným dielom, to už určite stojí za to.

Zdroj foto: Vymaluj si sám

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.