Viete, čo je to kremelina?

Kremelina sa stáva čoraz viac obľúbenejšou už aj v našich končinách. Kremelina sa predáva v práškovej forme, alebo vo forme kapsúl. Má množstvo pozitívnych účinkov na zdravie a je veľmi jednoduchá na používanie.

viete_1100x700

Čo je to kremelina?

Kremelina sa skladá z oxidu kremičitého. V najčistejších formách sa v kremeline nachádza až 94% oxidu kremičitého. Tento doplnok výživy sa stáva čoraz viac populárnejší už aj v našich končinách, vďaka svojim pôsobivým účinkom pri rôznych zdravotných problémoch  a to bez nevhodných vedľajších účinkov.

Kremelina vznikla v dávnych časoch z planktónu vo vodnom prostredí. Sú to vlastne rozomleté skamenelé rozsievky. Kremelina obsahuje až 28 stopových prvkov, ktoré sú nenahraditeľné pre ľudský organizmus. Hlavnou zložkou je kremík, ktorý je súčasťou oxidu kremičitého. Kremík pôsobí najmä proti predčasnému starnutiu, má proti zápalové účinky a urýchľuje hojenie rán.

Pozitívne účinky

  • Protizápalové účinky.
  • Zdravšie zuby a ďasná.
  • Znižuje chuť do jedla.
  • Znižuje riziko osteoporózy.
  • Zmierňuje bolestivosť kĺbov.
  • Zlepšuje vzhľad pleti.
  • Zlepšuje trávenie.
  • Posilňuje imunitu.
  • Zlepšuje kvalitu vlasov a nechtov.
  • Znižuje potrebu spánku.
  • Zvyšuje telesnú teplotu.

Najviac je kremelina cenená najmä preto, že dokáže pohlcovať nečistoty z tela, detoxikuje organizmus. Taktiež je účinná proti všetkým parazitom v tele. Taktiež kremelina dokáže z tela vypudiť baktérie, vírusy, ťažké kovy, pesticídy, alebo pozostatky liekov.

Užívanie kremeliny

Ak sa chcete naozaj zbaviť všetkých nečistôt a neželaným pozostatkom vo vašom tele, mali by ste kremelinu užívať najmenej 60 dní. Tento čas pokryje celý životný cyklus parazitov. Takúto kúru absolvujte každé 3 mesiace.

Do pohára s džúsom, alebo vodou si pridajte 1 až dve lyžičky kremeliny. Zmes sa v pohári nerozpustí, preto ju treba viackrát premiešať. Nesnažte sa kremelinu rozmixovať, stratila by svoje účinky. Po 1 až 2 týždňoch môžete pomaly vyskúšať zvyšovanie dávok. Napríklad každý týždeň pridať o lyžičku viac. Kremelinu užívajte dva krát denne. Predávkovať kremelinou sa nedá, preto sa toho nemusíte obávať. Nespotrebovanú kremelinu telo jednoducho vylúči.

√ Tiež môžete kremelinu využiť aj pri vonkajšom použití. Môžete ju pridať do zubnej pasty, použiť ju ako peeling na tvár, aj telo, alebo pridať do kúpeľa.
√ Kremelina je vhodná pre deti aj zvieratá. Deťom ju môžete pridať do džúsu, kaše, alebo detskej výživy. Zvieratám ju tiež môžete pridať do jedla.

Ak vás pozitívne účinky kremeliny oslovili, určite neváhajte. Mnoho ľudí sa už presvedčilo o skvelých účinkoch. 

1 Komentár

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.