Ste pyžamový či košeľový typ?

Alebo, čo o vás prezrádza vaše obľúbená pyžama či nočná košeľa? Máme pre vás novinku! Čo si obliekate do postele každý večer,...


...vás v skutočnosti poriadne odhaľuje! „ Na spanie si úplne podvedome vyberáme to, v čom sa cítime dobre a čo je pre nás najpohodlnejšie,““ hovorí Linda Rae Tepperová, spolumajiteľka spoločnosti Nick a Nora, ktorá sa zaoberá navrhovaním oblečenia na spanie. Takže si vyberte vaše obľúbené oblečenie na spanie – a hodnotenie vás isto poriadne preberie!

Nočná košeľa ROMANTIČKA

Dámske nočné košele – či už romantické kúsky dlhé až po zem, sexy košieľky, alebo súpravy s krátkymi nohavicami – „sa považujú za zmyselné, ale väčšinou sú aj veľmi pohodlné a umožňujú veľa voľnosti,“ – vysvetľuje Tepperová. Ak vás to ťahá k tomuto typu nočného odevu, chcete byť ženská a pekná, ale zároveň ste aj praktická a moderná. Táto praktickosť sa prejavuje aj v mnohých oblastiach vášho života, od výchovy detí až po profesionálnu kariéru. A práve jedinečné spojenie šarmu a zdravého rozumu u vás uznávajú vaši priatelia a rodina.

Tielko alebo pyžamový vrchný diel a nohavičky, body – ŠARMANTNÁ

„Cítite sa pohodlne vo vlastnej koži, ste so sebou spokojná a dobre viete, že krása je o postoji, nie o hmotnosti či type postavy,“ hovorí Tepperová. Vďaka svojej charizme očaríte skutočne každého – predavačov, kolegov, dokonca aj učiteľov vašich detí. Keďže dobre viete, že tajomstvom popularity je sebadôvera, nikdy vám nechýbajú priatelia a vaše vyžarovanie šťastia je nákazlivé: vďaka vám sa cítia dobre aj ostatní. Vaši priatelia sú si vedomí, že bez vás to nikdy nie je ono, takže máte vždy poriadne nabitý diár spoločenskými akciami.

Flanelové pyžamo – OTVORENÁ KNIHA

Stavme sa, že by ste boli mizernou hráčkou pokru! Prečo? „ Tie, čo nosia flanelové pyžamy, sa cítia natoľko v pohode a uvoľnene, že sa ani nedokážu správať inak ako otvorene a čestne,“ dodáva Tepperová. To znamená, že je jedno, akú máte náladu – vaše emócie to hneď prezradia. Neviete sa vyhovárať ani podvádzať – ste taká úprimná, že aj ľudia, ktorí vás nepoznajú, sa cítia vo vašej prítomnosti príjemne a rýchlo i získate ich dôveru. To, že ste úprimná, však neznamená, že ste naivná. Máte zvláštnu schopnosť vycítiť neuprímnosť u druhých a nemáte problém povedať tým, ktorí sa vás snažia oklamať, čo si o nich myslíte.

Adamovo rúcho – DUCHAPLNÁ IDEALISTKA

„Ženy, ktoré chodia do postele nahé, sú idealistické a kreatívne mysliteľky,“ hovorí Tepperová. To, že ste odhodili oblečenie, odhaľuje vašu prirodzenú vodcovskú povahu a odhodlanie robiť zmeny. Či už sa snažíte o zmenu povinného čítania, alebo rozbiehate charitu, vaše nápady sú často začiatkom niečoho originálneho a nádherného. A váš inovatívny postoj sa nemení ani vtedy, keď sa veci rozbehnú. Priatelia vedia, že poľahky pre niekoho tajne zorganizujete oslavy, či s nimi len tak odbehnete na kávu – a práve túto vašu spontánnosť tak veľmi obdivujú.

Veľké tričko – ZAMERANÁ NA VÝHRU

„Voľné tričko je na spanie bezpochyby komfortné, ľahko sa udržiava, a ak si k nemu oblečiete teplákovú súpravu, môžete v ňom ísť aj do telocvične,“ dodáva Teppeorová. Prečo ten doraz na ľahkosť a jednoduchosť? Lebo sa tvrdo snažíte dosiahnuť dôležité ciele, či už je to postup v kariére, sporenie deťom na školu, alebo dokonca váš návrat na vysokú školu. Sústredíte  sa na cieľ a ste rozhodná, s vervou idete za tým čo chcete. Ale nezabudnite  si dopriať aj čas na oddych. Oblečte si svoje pohodlné tričko, natiahnite sa na gauč a ponorte sa do svojho obľúbeného časopisu. Zaslúžite si to.


Spracované z knihy Testy, ktoré vás odhalia – Robin Westen


Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.