Cnosť

Na horúce pláže patria rovnako rozhorúčené romány. Ak patríte k beznádejným romantikom, doprajte si novinku Cnosť. V erotikou nabitom románe pre dospelých z amerického prostredia nájdete všetko – lesk a biedu, slávu a sex, lásku a odpustenie...

A hlavného hrdinu – známeho herca, ktorý má všetko a obyčajnú newyorskú učiteľku, ktorá sa úporne snaží o to, aby jej minulosť už viac neublížila.

On je dominantný alfa-samec, ona odmieta sex pred manželstvom. On je bohatý, sexi a neodolateľný, ona sa bráni. To na fungujúci vzťah vôbec nevyzerá... Vstúpte do sveta slávnej filmovej hviezdy Flynna a newyorskej učiteľky na základnej škole Natalie. Sledujte vývoj ich ľúbostného vzťahu, v ktorom zažijú všetko – romantiku, túžbu, vášnivý sex, prenasledovanie novinárov bažiacich po informáciách, ba i zločin, ktorý ich môže zničiť. Zdá sa, že aj najväčšiu hviezdu Hollywoodu s drsným slovníkom môže zasiahnuť láska. Od momentu, keď Flynn spozná Natalie je ochotný pre ňu urobiť všetko, dokonca aj vzdať sa vášnivého sexu, ktorý ona odmieta a jemu sa o ňom čoraz častejšie sníva.

M. S. Forceová je pseudonym súčasnej bestsellerovej autorky New York Times Marie Forceovej. Trilógiou Quantum (Cnosť, Odvaha, Víťazstvo) prenikla do sveta erotických románov a rozhodne nepovedala posledné slovo! Marie Forceová predala viac ako 3,5 milióna kníh a podľa New York Times, USA Today a Wall Street Journal je najlepšie predávanou autorkou. Na konte má zatiaľ štyridsať súčasných ľúbostných románov a získala viacero ocenení. V roku 2011 jej vyšla kniha Maid for Love, bestseller novín New York Times, z ktorej sa predalo vyše dvoch miliónov e-kníh. Potom prišla séria Fatal, ďalej séria bestsellerov Green Mountain a mnoho ďalších.

Prečítajte si úryvok z románu Cnosť:

„Pri mne si v bezpečí.“ Pridržal si ma bližšie. Teplá voda na nás zhora pršala. Do brucha ma naliehavo tlačila jeho túžba, pripomínajúc mi, čo odo mňa chce. To, čo by ma pred týždňom vystrašilo na smrť, ma teraz fascinovalo. Chcela som sa ho tam dotknúť. Chcela som sa ho dotýkať všade.
Nežne ma pobozkal na čelo a nechal ma doumývať sa. Keď som o pár minút vyšla zo sprchy, našla som kôpku suchých osušiek a župan. Bol pozorný, príjemný a sexi. Potláčala som nervozitu z toho, že budem vedľa neho spať. Nebolo voči nemu fér, že budem vedľa neho, ale nič mu nedovolím.
Župan mi bol taký veľký, že by som si omotala okolo seba aj dvakrát. Pevne som si uviazala opasok a zavesila osušky, aby vyschli. Odvážila som sa vojsť do izby. Flynn už ležal na svojej strane postele na hore vankúšov, len vo voľných pyžamových nohaviciach a s okuliarmi s čiernym rámom, a prstami prechádzal po telefóne. Okuliare vyzerali sexi. Vážne sexi. Zachytil môj pohľad a usmial sa.
„Ty nosíš okuliare?“
„Vybral som si šošovky.“
„Aha. Páčia sa mi.“
„Hej?“
Prikývla som. Prešla som do šatníka, vytiahla sušič na vlasy a pyžamo. Kým som sa obliekla, vysušila si vlasy a vrátila sa do spálne, Flynn vymenil telefón za e-čítačku. Videl ma prichádzať, preto odhrnul paplón na druhej strane postele a pozýval ma k sebe.
Vkĺzla som podeň. Cítila som sa čudne a neisto. Nevedela som, čo s rukami a čo sa stane, keď sme vo veľkej pohodlnej posteli spolu.
Odložil e-čítačku, zložil si okuliare a presunul sa ku mne. Chytil ma za ruky. „Nebuď nervózna, Nat. Sme tu iba my dvaja a ja som šťastný, že si tu.“
Otočila som sa k nemu a stisla mu ruku. „Ako vždy vieš, čo povedať?“
„Neviem nič. Stále sa bojím, že poviem alebo urobím niečo, čo ťa vystraší a odoženie odo mňa.“ Natiahol ruku a pozýval ma ešte bližšie k sebe.
Posunula som sa po hodvábne jemnom prestieradle a natešene vzdychla v jeho objatí. „Útek od teba je to posledné, na čo myslím.“ Každou minútou sa stával pre mňa nevyhnutným a myšlienky spred pár dní na to, že z nášho vzťahu vycúvam, sa mi teraz zdali bláznivé.
„Určite si veľmi unavená.“ Perami sa mi dotýkal vlasov. „Na východe je už po jednej.“
„Pospala som si tri hodiny.“
„To je pravda.“ Pustil ma, aby zhasol, ale hneď sa vrátil a vzal ma do náručia.
„Si unavený?“ zisťovala som.
„Ani nie. Ja som skôr sova.“
„Ešte nemusíme ísť spať, ak nechceš.“
„Natalie,“ zasmial sa, „z tejto postele by ma nedostali ani párom volov.“
„Takto šarmantne naznačuješ, ako si rád, že ma máš v posteli?“
„Som celý bez seba z toho, že ťa mám v posteli, v kúpeľni a v bazéne. Ale najmä v živote.“
Pohladila som mu rameno, kopírujúc kontúry svalov.
„Povedz mi o svojej rodine,“ zmenil tému.
Zastihol ma nepripravenú. Ako odpovedať bez toho, aby som prezradila priveľa...
„Môžem sa ťa na to pýtať?“
„Iste. Mám dve mladšie sestry Candace a Oliviu.“ Zamlčala som, že som ich nevidela už osem rokov, že mi chýbajú každý deň, že Candace minulý rok skončila strednú školu a ja som to s ňou neoslávila. V čase môjho odchodu, keď som sa obetovala, aby som ich zachránila, boli ešte malé.
„A rodičia?“
„Môj otec pracuje v štátnej správe.“ Alebo pracoval naposledy pred tromi rokmi, keď som sa unúvala opýtať. „Mama pracuje v poisťovni.“
„Ste si blízki?“
„Ani nie. Mali sme... Mali sme nejaké problémy, keď som dospievala, a nevídame sa často.“ Neprezradila som mu, že rodičia ma zradili v čase, keď som ich najväčšmi potrebovala, a nechali ma kúpať sa vo vlastnom pote. Nechcem, aby vedel, že som potomok takýchto ľudí.
„Prepáč. Nechcel som zabŕdnuť do niečoho bolestivého.“
„To nie. Je to fér otázka.“
Pohladil ma po tvári a pobozkal. „Už nie si sama, Natalie. Dúfam, že to vieš.“
„Viem a pomáha mi to. Ďakujem.“
„Neďakuj mi, dievčatko. Byť s tebou ma robí šťastným. Taký šťastný som ešte nebol.“
„Stále sotva verím tomu, čo ku mne cítiš.“
„Ver tomu. A je to každým dňom silnejšie.“ Znova ma pobozkal, tentoraz intenzívnejšie. Otvorila som pery a pozvala k sebe jeho jazyk. Bozkami ma vyzliekal donaha a vyvolával vo mne šokujúco mocný nápor túžby, ktorú som zažívala po prvý raz.
Flynn náhle prerušil bozk. „Prepáč,“ zamrmlal. „Nechcel som sa dať znova tak uniesť.“
„Páči sa mi, keď sa dáš uniesť.“
„Natalie...“ Zastonal. „Zabíjaš ma.“
„Kiežby som bola ako iné ženy a dala ti to, čo chceš, ale...“
Priložil mi prst na pery. „Prosím, ani to nedopovedz. Si dokonalá. Neželám si, aby si bola ako niekto iný. Zavri oči a uvoľni sa. Chápem ťa a všetko je v poriadku.“
Nikdy sa nedozvie, ako veľa to pre mňa znamená, ako dlho som túžila po niekom, kto ma upokojí, že všetko je v poriadku. Napriek túžbe kolujúcej v žilách som pomaly upadla do spánku.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.