Začnite nový rok silnými príbehmi!

Napísal Albatros Media SK, Lindeni 09. január 2021

Rok sa s rokom zišiel a my veríme, že ste si pod stromčekom našli samé dobré knihy, ale stihnete ich aj prečítať! Pretože na január sme si pripravili lákavé novinky. Máme za sebou v skutku zvláštny rok. Celosvetová pandémia nám priniesla kopu životných zmien, medzi inými aj to, že oveľa viac času trávime zavretí doma.

amsk_lindeni1_21

1.tip: V našej novinke Celkom (ne)obyčajné veci izolovanej doby – 19 príbehov z karantény vyrozprávali zaujímaví ľudia svoj osobný covidový príbeh. Dozviete sa, ako speváčka Jana Kirschner ukrývala zásoby pred manželom, ako sa vedec Pavol Čekan stal básnikom či ako hokejista Dominik Graňák prekonal prasaciu chrípku aj vírus zika a ďalšie karanténne tajomstvá. Strachy, nádeje, optimizmus i praktické riešenia, to všetko ponúka naša horúca januárová novinka.

Celkom (ne)obyčajné veci izolovanej doby - 19 príbehov z karantény
Autor: kolektív
Príbehy devätnástich zaujímavých ľudí o tom, ako prežívali karanténu. Strachy, nádeje, optimizmus i praktické riešenia. Pohľady do všetkých sfér spoločnosti od vedy cez sociálnu prácu, politiku, kultúru, šport až po biznis a jedinečné osobné príbehy.

2.tip: Počas pandémie sa negatívne ukázala aj sila internetu, kde sa šírilo množstvo konšpirácií a neprávd. Kniha Tomáša Šalmona (Ne)bezpečný internet, ktorú vydávame spoločne so serverom Hoax.sk, vám poradí, ako sa bezpečne správať na internete a vyhnúť sa nielen podvodníkom či hoaxom, ale aj vírusom či útokom, ktorých cieľom je získať vaše heslá, platobné karty alebo fotografie. (Ne)bezpečný internet je sprievodca svetom reálnych hrozieb, no prináša aj praktické postupy a riešenia jednotlivých prípadov. Podvodníci, pedofili, útočníci, šmejdi, hackeri – odhaľte ich tajomstvá, postupy a buďte o krok pred nimi.

(Ne)bezpečný internet
Autor: Šalmon Tomáš
Deň čo deň máme internet plný falošných súťaží, podvodov a útokov, ktorých cieľom je získať vaše osobné údaje, prihlásenia, heslá, platobné karty alebo fotografie. Sociálne siete zaplavujú falošné správy a za podvrhnutými profilmi sa skrývajú sexuálni predátori, vydierači a iní agresori. (Ne)bezpečný internet je sprievodcom svetom reálnych hrozieb, ktoré číhajú na slovenských používateľov internetu. Prináša praktické postupy a riešenia jednotlivých prípadov zneužití, aj útokov.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.