Komiksová kuchárka Adéla ještě nevečeřela

Práve vychádza unikátna kuchárka pre celú rodinu s výrečným názvom Adéla ještě nevečeřela. Bola vytvorená pre inšpiráciu pokročilým kuchárom aj na pomoc začiatočníkom, pre chvíle, keď vám dôjdu nápady, čo dnes rýchlo pripraviť na večeru.

kucharka_adela_nevecerela

Vyberať môžete z 31 receptov obľúbeného šéfkuchára Ondreja slaniny, ktoré vytvoril špeciálne pre komičku Adelu Elbel.

„Pokud stejně jako já nechcete děti odbýt variacemi obloženého chleba a nehodláte rezignovat na společné teplé večeře, ale nemáte doma šéfkuchaře Ondru, sáhli jste po té správné knize. Není to totiž ledajaká kuchařka. Tahle kuchařská kniha si klade vyšší cíle, stejně jako je na nás klade dnešní doba. Není nad to mít v kuchyni inteligentní pomocníky. Já je miluju. Stejně jako miluju společné večeře se svými dětmi,“ hovorí Adela Elbel.

A Ondra Slanina dopĺňa: „Mám obrovskou radost, že se podařilo vytvořit právě takovouhle kuchařku. Moderní technologie při profesionálním velkokapacitním vařeni mi celou mou profesní kariéru připadaly jako samozřejmost, ale doma jsem vždy až zbytečně lpěl na tradici. Nicméně člověk je svou podstatou tvor myšlenkově otevřený. A stejně tak, jak jsme vylezli z telefonních budek a objevili mobilní telefony a dnes se nám to zdá zcela normální, tak i já nakonec odložil klasické hrnce a pánve. A rád využívám při vaření pro své blízké tyto různé „mobilní telefony“, které paralelně s klasickými postupy přípravy pokrmů představujeme v této knize.“

On jej radí, ako sa pri sporáku otáčať čo možno ľahko a jednoducho, ona to samozrejme vtipne glosuje v 31 príbehoch pre radosť všetkých malých stravníkov, ktoré premenil v komiksovú pochúťku tím štúdia Artmakers. Kuchárku vybavil dokonalými fotografiami majster vo svojom odbore Marek Kučera. Kuchárka Adéla ještě nevečeřela sa stane vašou obľúbenou coffee table klasikou, budete podľa nej variť, budete si v nej čítať, budete si ju prezerať. Proste si ju zamilujete!

kucharka_adela_nevecerela1

Odporúčaná cena je 495 korún. K dostaniu u všetkých dobrých kníhkupcov, najmä v sieťach Luxor a Kosmas dva týždne pred Vianocami.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.