Leto s audioknihou zo SLOVARTU

Na dlhé cesty autom alebo teplé letné večery sú audioknihy dokonalým spoločníkom. Pozrite si naše novinky do ucha. Prinášame tiyp pre dospelých a deti.

Pre dospelých

Herec Juraj Kemka počas karantény vylepšoval náladu fanúšikom na instagrame čítaním z knihy Júliusa Satinského Moji milí Slováci. Nebola to náhoda, túto humornú publikáciu o nerestiach Slovákov čoskoro nájdete v kníhkupectvách ako audioknihu načítanú práve Jurajom Kemkom. Vychádza v spolupráci spoločnosti Publixing Ltd. a Vydavateľstva SLOVART. Z rovnakej spolupráce vznikla aj audioverzia cestopisu Doroty Nvotovej s názvom Fulmaya, ktorý si načítala sama a audioknihu doplnila aj o svoje piesne.

V podaní Miroslavy Frankovskej zase vychádza bestseller populárne-náučnej literatúry Taktne o tráviacom trakte. Dozviete sa v nej všetko o črevách a trávení. Nečakajte však nudné traktáty. Autorka zhrnula najnovšie vedecké poznatky a ponúka ich príťažlivou formou. O tráviacom trakte rozpráva zrozumiteľne, uvoľnene a veľmi nonšalantne.

Tieto tri audioknihy sú zatiaľ dostupné v digitálnej verzii a na CD nosiči vyjdú v priebehu leta.

Ak ste skôr detektívkový typ, odporúčame titul Posledný kojot od Michaela Connellyho, ktorý načítal Ivo Gogál. Ako audioknihy vyšli aj tieto romány majstra americkej krimi: Betónová blondína, Čierny ľad, Temná ozvena, Temný plameňTichá noc.

slovart_206

Pre deti

 Astrid Lindgrenová je známa najmä vďaka rozprávke o prostorekom dievčatku Pippi, ale na konte má aj veľa iných a rovnako zábavných príbehov. Zážitky detí z malej švédskej dedinky Bullerbyn v slovenskom preklade Márie Bratovej načítala herečka Táňa Pauhofová. V spolupráci Vydavateľstva SLOVART a 582 s.r.o. vychádzajú audioknihy Oslavy v BullerbyneVeselo je v Bullerbyne. Príjemné počúvanie!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.