Billie Eilish: Fankniha (100% neoficiálna)

Napísal Fragment, Albatros Media Slovensko 14. jún 2020

Americká speváčka a performerka Billie Eilish zaútočila na svet popmusic vo veľkom štýle. Jej hudba má jasný názor, jej štýl je jedinečný, jej texty sa dotknú každého. Pre všetkých, čo sa o Billie chcú dozvedieť viac, prináša vydavateľstvo Fragment túto publikáciu.

Celým menom Billie Eilish Pirate Baird O’Connell prvýkrát zažiarila už ako pätnásťročná skladbou Ocean Eyes. Dnes má osemnásť a na svojom konte množstvo hitov, päť cien Grammy, dve American Music Awards, tri ocenenia MTV Video Music Awards, ale aj dva Guinnessove svetové rekordy či skladbu do novej bondovky, ktorá sa hneď dostala na prvé miesto britského rebríčka.

Nová neoficiálna kniha, venovaná tínedžerom, no aj mladším či starším fanúšikom, je plná úžasných faktov o Billie, kvízov a zákulisných informácií, ktoré nesmú uniknúť žiadnemu obdivovateľovi. Je v nej všetko, čo potrebuje o temnej princezne popu vedieť. Od detailného životopisu, cez predstavenie jej tímu, ale aj sociálnych sietí, či dokonca jej detskej izby! Pre všetkých fans je táto neoficálna kniha absolútna povinnosť. Práve s ňou sa dostane tejto hudobnej megastar pod kožu!

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.