Bol som mizerný ču*ák

Napísal NOXI, Mária Lešková 26. máj 2020

Návod na zmysluplný život pre každého muža. Kniha nielen pre mužov od amerického kouča Johna Kima. Tento „nas*atý terapeut“, ako sám seba nazýva, vychádza z vlastných skúseností, aj preto je jeho kniha úprimná a jeho rady praxou overené.

Sviežo napísaná príručka je určená pre všetkých, ktorí vo víre života občas zabúdajú žiť.  Ponúka 66 krátkych, mierne dráždivých kapitol o mužskej povahe, zdraví, vzťahoch, kariére, úspechu, komunikácii a o bežnom každodennom živote. Vďaka autorovým postrehom pochopíte, ako druhá strana vníma vaše správanie, vaše slová a vaše činy, a prečo vzniká medzi ľuďmi toľko nedorozumení.

John Kim našiel skvelý spôsob, ako priamo a pravdivo poukázať na najčastejšie chyby a slabosti mužov, a pritom nezraniť ich samoľúbosť. Hravým, vtipným a miestami až bezočivým spôsobom nabáda mužov, aby sa zbavili svojich chlapčenských návykov v správaní a stali sa zodpovednými, aktívnymi mužmi. Pri aplikovaní Johnových zásad do života existuje nielen šanca, že sa upravia ich spoločenské vzťahy, ale aj ich celkový pocit životnej pohody. Mnohým klientom a čitateľom už pomohol nájsť viac spokojnosti vo vzťahoch a v hľadaní zmyslu života. Svoje názory prezentuje úprimne a bez servítky a vo svojom vtipne napísanom sprievodcovi pokrýva základné témy od nezrelého správania, najčastejších chýb v komunikácii, cez zraniteľnosť muža, jeho svet emócií, ako aj držanie tela a starostlivosť oň, až po asertivitu a vedomý postoj k iným ľuďom.

Z anglického originálu I used to be a miserable f*ck. An Everyman´s Guide To a Meaningful Life preložila Katarína Mayer.

Titul BOL SOM MIZERNÝ ČU*ÁK  vychádza na 296 stranách. Odporúčaná maloobchodná cena 12,90 €.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.