Májová nádielka interaktivných kníh pre deti

Napísal Albatros Media, Slovensko 23. máj 2020

Dobré knihy pre tých najmenších čitateľov by mali ponúkať aj niečo viac – či už náučné ilustrácie, hádanky, maľovanky či dokonca zvuky alebo samolepky. Vydavateľský dom Albatros Media Slovakia ponúka v máji hneď niekoľko vhodných titulov pre najmenších.

Ako sa stavali divy sveta

Dnes môžeme divy sveta len obdivovať. Niekto ich však musel postaviť. Ako to ľudia dokázali? Rodoský kolos, majestátne pyramídy v Gíze, Alexandrijský maják, uhrančivá Diova socha v Olympii, dych vyrážajúci Artemidin chrám v Efeze, Mauzóleum v Halikarnasse, ale aj mýtami a legendami opradené visuté záhrady v Babylone. Každý bol jedinečný, jeho krásu a veľkoleposť ospevovali najväčší básnici a spisovatelia svojej doby. Všetci ich túžili uvidieť na vlastné oči, s touto knihou sa môže malý čitateľ aj jeho rodičia vrátiť v čase a nahliadnuť pod pokrievku tvorcov dávnych architektonických skvostov!

Vtáky našich lesov

Pozorovať voľne žijúce vtáky je veľké, ale nie práve ľahké dobrodružstvo. Preto je dobré, aby sme išli do prírody pripravení a oboznámení s tým, čo môžeme vidieť, a v našom prípade aj počuť. Či už pôjde o vyhlásených majstrov spevu alebo známych krikľúňov. Vďaka tejto knižke sa môžete naučiť nielen rozoznávať jednotlivé vtáky podľa zvukov, ktoré vydávajú, ale všeličo zaujímavé sa tu o nich aj dočítate.

Zvieratá našich lesov

Prostredníctvom 12 tlačidiel zažijeme čarovnú atmosféru lesa, polí a parkov a vypočujeme si živočíchy, ktorým patrí svet, keď sa pomaličky, poľahučky začne stmievať a my sa ukladáme na spánok. Slávik, kuvik, jeleň a líška... tým sa naše dobrodružstvo v prírode ešte len začne! V knihe nás čakajú mnohé ďalšie tvory, s ktorými sa v prírode môžeme stretnúť.

Labková patrola – 1001 samolepiek

Knižka s 1001 pestrofarebnými samolepkami plná hravých hádaniek a maľovaniek pre všetkých fanúšikov Labkovej patroly.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.