Inventúra pokračuje – Andrej Hryc pridal k autobiografii nové kapitoly

Po fenomenálnom úspechu knihy Inventúra v roku 2013 sa Andrej Hryc vracia s novým vydaním, do ktorého doplnil šesť kapitol. Okrem čitateľského ocenenia v podobe 20-tisíc predaných výtlačkova množstva pozitívnychreakciíí sa Andrejovi Hrycovi dostalo aj iného ohlasu: 

„Moji rodičia mi za mlada vtĺkli do hlavy, že ,pozdraviť je slušnosť, ale odzdraviť je povinnosť'. Nuž, niektorým ľuďom som predtým odpovedal na pozdrav so zaťatými zubami. Dnes už nemusím, pretože po Inventúrema konečne prestali zdraviť oni.“ 

A hoci v novom, doplnenom vydaní Inventúrybilancuje kľúčové udalosti posledných šiestich rokov svojho života, jednu vec nezmenil: v osobnom a verejnom zúčtovaní nešetrí nikoho. Prečo sa rozhodol zorganizovať petíciu pre svojho kolegu Dušana Cinkotu? Ako sa nakrúcal film Čiara? Čo všetko musia absolvovať filmári, ak chcú uspieť v nominácii na Oscara? A prečo sa Andrej Hryc rozhodol vrátiť do politiky v strane s názvom Korektúra?

Inventúra je bez pochýb jednou z najúspešnejších autobiografií slovenských osobností. Prináša Hrycove spomienky na mladosť, prvé lásky, angažmán na Novej scéne, ale aj nevyšetrenú smrť otca. Nechýba ani opis rozlúčky s VPN a odchod z HZDS. Nechýba, samozrejme, ani neuveriteľný príbeh Rádia Twist a legendárna nahrávka o únose prezidentovho syna – to všetko odhaľuje Inventúra, osobné a zároveň verejné zúčtovanie doložené dobovými dokumentmi a autentickými fotografiami.  Autobiografia, v ktorej Andrej Hryc bilancuje svoj život, ale aj konanie ľudí, ktorých stretol a ktorí o týchto udalostiach nemajú odvahu hovoriť. 

Andrej Hryc predstaví reedíciu Inventúryna turné po slovenských knižniciach. 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.