Kľúč k riešeniu (takmer) všetkých problémov

Napísal Mária Lešková, Noxi 20. marec 2019

Ste nespokojní  sami so sebou? Mávate konflikty s inými? Nemecká psychologička Stefanie Stahl vám otvorí oči: je to vaše vnútorné dieťa, ktoré určuje vaše reakcie a vedie vaše správanie stále do tých istých koľají.  Jej kniha Tvoje vnútorné dieťa musí nájsť svoj domov.

V Nemecku sa stala fenoménom. Už tretí rok sa drží na prvom mieste najpredávanejších kníh podľa Spiegel.de. Obrovský úspech má titul  tak u laickej verejnosti, ako aj v odborných kruhoch. Teraz vychádza v slovenskom preklade. 

Každá ľudská bytosť túži byť prijímaná a milovaná. V ideálnom prípade sa už v detstve učíme rozvíjať potrebnú sebadôveru a základnú dôveru v iných ľudí. Avšak ani to najšťastnejšie dieťa sa nemôže vyhnúť sklamaniam, smútku a iným negatívnym skúsenostiam, na ktoré síce časom zabúda, ale ktoré sa tiež postupne ukladajú do jeho nevedomia. Nenaplnené túžby, trápenia a zranenia z detstva si teda všetci nosíme v sebe aj v dospelosti. Na nevedomej úrovni sú zodpovedné za náš vnútorný diskomfort – nepríjemné pocity, ktoré nás nútia istým spôsobom reagovať, čím si v konečnom dôsledku neraz vytvárame konfliktné vzťahy. Všetko bez toho, aby sme si uvedomovali pravú príčinu problému.

Kniha Tvoje vnútorné dieťa musí nájsť domov vám ukáže, ako získať vzťah k svojmu vnútornému dieťaťu, teda k tej zložke osobnosti, ktorá viac-menej automaticky riadi naše pocity a správanie. Bezpečne vás navedie na cestu, ako nájsť problematické miesto vo vlastnom duševnom svete, ako vyliečiť svoje vnútorné zranenia a ako získať sebadôveru a vnútorný pocit bezpečia. Spriateľte sa so svojím vnútorným dieťaťom a nájdite spôsob, ako sa budete sami so sebou i s inými cítiť šťastne a sebaisto!

Stefanie Stah l( 1963) je uznávaná nemecká psychologička a  psychoterapeutka. Okrem svojej dlhoročnej úspešnej praxe sa tiež venuje seminárom zameraným predovšetkým na tému strach zo vzťahova pocit sebaúcty. Jej kniha Tvoje vnútorné dieťa musí nájsť svoj domov je koncipovaná ako psychoterapia pro samoukov a je určená všetkým, ktorí chcú svojpomocne raz a navždy spracovať svoje  nevyriešené témy a uzdraviť svoje duševné rany z detstva.

Kniha  Tvoje vnútorné dieťa musí nájsť svoj domovvychádza na 256 stranách, maloobchodná cena 10,90 €.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.