Vražda s takmer neodhaliteľnou istotou smrti

Napísal Mária Lešková, Slovenský spisovateľ 26. január 2019

„Tajomstvá jedného domu hovoria o susedoch, ktorí by pokojne mohli byť aj vašimi“,hovorí o svojom najnovšom románe Zuzana Šulajová a dodáva: „Avšak zďaleka nie sú takí bezúhonní, ako by sa mohlo zdať.

V priebehu jediného týždňa sa zmenia životy skoro všetkým, vrátane kriminalistu, ktorý vyšetruje smrť na druhom poschodí.  Zuzana Šulajová, na ktorej denníkových románoch vyrástla celá generácia čitateľov, začala písať novú kapitolu svojej tvorby. Predstavujeme vám jej prvý román pre dospelých - napínavý príbeh s kriminálnou zápletkou, ktorý nepustíte z ruky, kým ho neprečítate.

Jediné osudné rozhodnutie spustí lavínu udalostí a odhalí tajomstvá jedného domu.Ženu, ktorú by najradšej videlo mŕtvu azda až priveľa ľudí, zavraždia. Je páchateľom jej ponižovaný partner alebo bývalý manžel, ktorého dohnala ku korupcii? Synovia, ktorí si jej smrťou finančne prilepšia? Niektorý zo susedov, čo dlhé roky museli znášať jej arogantné správanie? Alebo nebodaj niekto celkom iný? 
Zdanlivo jednoduchý prípad, z ktorého sa vykľuje tvrdý oriešok i pre partiu skúsených kriminalistov. Prípad, ktorý zmení život takmer všetkým. Navyše poručíka Tibora Dregoniča čosi neodolateľne priťahuje k jednej z podozrivých. Pre vášeň riskuje viac, než tuší...

Zuzana Šulajová sa do povedomia čitateľskej verejnosti zapísala Džínsovými denníkmi. Na tejto kultovej 7- dielnej knižnej sérii vyrástla celá generácia tínedžerov a zo Šulajovej sa stala autorka najrozsiahlejšieho denníkového diela v slovenskej literatúre. Okrem toho jej v roku 2008 vyšiel román Dievča z minulostia o dva roky neskôr Ako z románu

Román TAJOMSTVÁ JEDNÉHO DOMU vychádza na 472 stranách, maloobchodná cena 14,90 €.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.