Vytlačiť túto stránku

Výnimočná kniha pre výnimočné obdobie v živote ženy

Napísal Fortuna Libri 29. december 2018

Tehotné ženy majú v súčasnosti vďaka modernej technike čoraz so­fistikovanejšie možnosti presvedčiť sa, že všetko prebieha tak, ako má. 

Tehotenstvo v obrazoch obsahuje jedinečné ultrazvukové snímky, ktoré poskytol zo svojej praxe hlavný autor knihy MUDr. Michal Holáň. Vďaka tomuto materiálumá budúca mamička úžasnú príležitosť kedykoľvek si pozrieť, ako v jednotlivých týždňoch tehotenstva dieťatko asi vyzerá, aké je veľké, ako môže mať uložené ruky či nohy, aké grimasy už dokáže urobiť...Knihu dopĺňajú aj informácie o pôrode, šestonedelí a dojčení, o odporúčanej pohybovej aktivite, kozmetike a strave v tehotenstve, ako aj o starostlivosti o novorodenca. Publikáciu Tehotenstvo v obrazoch ocenia nielen tehotné ženy, ale aj študenti medicíny či začínajúci lekári.  

O hlavnom autorovi

MUDr. Michal Holáň je významný slovenský lekár, v súčasnosti pracuje v prenatálnom centre ProCare, vo funkcii primára centra. Súčasne pôsobí ako odborný garant polikliniky ProSanus - Centrál ProCare v Bratislave. Okrem LF UK v Bratislave študoval aj na Lekárskej fakulte vo Viedni odbor pediatrická kardiológia. Absolvoval mnohé kurzy a školenia v zahraničí a je členom viacerých profesijných spoločností. Dlhodobo  pôsobil ako odborný asistent ILF v rámci odboru pediatrickej kardiológie a v odbore gynekológie. Je zakladateľ a bol dlhoročným správcom Nadácie detského kardiocentra. Má bohatú prednáškovú a publikačnú činnosť na Slovensku i v zahraničí.

fl tehotenstvo18

MUDr. Michal Holáň a kolektív autorov: MUDr. Ján Dlhopolček, MUDr. Monika Antošová, Jana Bočová, dipl. p. a., Bc. Hana Kolmanová a Mgr. Miroslava Bahová

Maloobchodná odporúčaná cena: 22,90 EUR

www.fortunalibri.sk