Krása nemá presné parametre

Napísal Fortuna Libri 16. december 2018

Na svete je nový román Tučibomba, no a čo?, ktorý si od prvých stránok zamilujú všetky ženy. Bez rozdielu. Renáta Názlerová, autorka úspešnej trilógie Návodov, vydáva novú knihu, ktorá vám ukáže, že krása je veľmi subjektívnou záležitosťou a nepozná rozmery ani vek! 

Všetky ženy túžia po láske, ale aj po obdive a uznaní. 

A všetky ženy si lásku, obdiv a uznanie 

zaslúžia – bez ohľadu na ich vek či hmotnosť.“

Hlavné hrdinky, na prvý pohľad veľmi rozdielne, hľadajú to isté -- cestu k mužom a k sebe samým, pravdu o živote, ktorú nakoniec spoločne nájdu. Štýl písania Renáty Názlerovej, jej humor a  pohľad na život zaručujú, že knihu prečítate jedným dychom. A nielen raz. 

Kniha pre ľudí s otvorenou mysľou

Renáta Názlerovávenuje svoj nový román Tučibomba, no a čo?všetkým moletkám a bacuľkám. A nielen im. Aj ľuďom bez predsudkov, s otvorenou mysľou a veľkým srdcom. Autorka opisuje svoj motív: Po románových Návodoch sa mi začali doslova hrnúť reakcie od žien, ktoré sa našli v hlavnej hrdinke. Už v týchto knihách som totiž predstavila typ žiadanej a úspešnej ženy, ktorá je takou navzdory tomu, že je pri tele. Drvivá väčšina čitateliek reagovala práve na tento fakt, na skutočnosť, že hlavnou hrdinkou je žena, ako sú ony. Žena nedokonalá, nesúmerná, nekonfekčná. A urobila som ju atraktívnou.“

„Krása je v oku toho, kto sa pozerá...“

Hlavné hrdinky príbehu Tučibomba, no a čo?o tom vedia svoje. Jedna je ešte veľmi mladá a druhá je zasa vo veku, keď už mnohí na lásku neveria. Napriek rozdielnym povahám i životným skúsenostiam sa postupne zblížia a spoločne nájdu, čo hľadajú. Nájdu pravdu o sebe a o živote a ukážu vám, že krása nemá presné parametre. Pretože krása je v oku toho, kto sa pozerá. „Stojím si za tým, že hrdinky nemusia byť len štíhle, tak ako krásnou nemusí byť len chudá žena. Chcem rozprávať o tom, že na lásku máme nárok všetky, bez rozdielu veku a hmotnosti. A budem šťastná, ak moje čitateľky pochopia, že krása je predovšetkým o dobrote srdca, láskavosti, pôvabe a sebaúcte,”hovorí autorka Renáta Názlerová.

Viac na www.fortunalibri.sk.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.