Siréna – RODENÍ HRIEŠNICI

Napísal Zelený Kocúr 28. september 2018

Tiffany Reiszová Tiffany Reiszová, jedna z najpopulárnejších amerických spisovateliek, sa svojou sériou Rodení hriešnici okamžite zaradila medzi autorov najpredávanejších kníh. Jej dielo získalo množstvo ocenení, medzi ktorými nechýba ani cena RITA® udeľovaná v USA za najlepší erotický román roka. 

O knihe...

Nora Sutherlinová, hlavná hrdinka románu Siréna, je úspešná autorka erotických kníh, ktoré sú prijímané s obrovským nadšením čitateľov. Jej posledný rukopis je však iný, vážnejší a osobnejší. Nora verí, že práve tento román si získa skutočné uznanie kritiky. No všetko má v rukách prísny redaktor Zachary Easton, ktorý je ochotný spolupracovať na knihe, len ak ju Nora celú prepíše. Spolupráca so Zacharym je náročná... no najmä vzrušujúca. Hoci sa Nora Sutherlinová domnieva, že vie prekračovať hranice vlastných možností, vo svete, kde je vášňou bolesť, nie je nič jednoduché.

„Ešte nikdy som nemala literárny orgazmus. Až doteraz...“ Saffon, Goodreads

O autorke...

Autorka sa narodila v mestečku Owensboro v štáte Kentucky. Vyštudovala angličtinu na Centre College. S písaním začala počas štúdia na teologickom seminári Asbury vo Wimore. Školu však nedokončila, aby sa mohla naplno venovať písaniu. Z jej prvého románu Siréna sa predalo viac ako pol milióna výtlačkov po celom svete. Tiffany žije v Lexingtone v štáte Kentucky s  manželom spisovateľom Andrewom Shafferom a ich dvoma mačkami. Mačky zatiaľ nepíšu.

Edícia Cez klúčovú dierku

Vzrušujúce príbehy cez klúčovú dierku Nová knižná edícia Cez kľúčovú dierku vyberá pre vás najvzrušujúcejšie príbehy kvalitnej erotickej literatúry

Edícia: Cez klúčovú dierku

Preklad: Miriam Ghaniová

Cena: 14,5 Euro

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.