Krok za krokom ku zdraviu s nordic walkingom

„Chôdzu vnímam ako najprirodzenejší, tým pádom aj najzdravší pohyb človeka a je výborné, že jej holduje stále viac a viac ľudí. Navyše pri nordic walkingu sa zapájajú takmer všetky svaly tela, takže postupne určite každý pocíti priaznivé účinky na zdravie, kondíciu a energiu.“Matej Tóth, majster sveta a olympijský víťaz v chôdzi.

Začnime viac chodiť – to nám odporúča oceňovaná inštruktorka a zakladateľka asociácie nordic walking na Slovensku, Lucia Okoličányová. Vo Vydavateľstve SLOVART jej práve vychádza publikácia Moderný nordic walking. Kráčame za zdravím

Srdečne vás pozývame na krst knihy Moderný nordic walking do bratislavského kníhkupectva Martinus na Obchodnej ulici v stredu 16. mája o 18:00. Knihu do sveta uvedú krstné mamy Soňa Müllerová a Vera Wisterová

Kniha je jednoducho a zrozumiteľne napísaná praktická príručka o nordic walkingu s množstvom rád z praxe. Predstavuje ideálny návod pre úplných začiatočníkov, ale aj skvelú pomôcku pre pokročilých walkerov či inštruktorov. Zdokonaľte si kondíciu jednoducho, efektívne a najmä zábavne bez ohľadu na vek či telesnú zdatnosť.

O autorke

Lucia Okoličányová sa narodila v Bratislave v hokejovej rodine. Vyrastala na zimnom štadióne a od troch rokov sa venovala športu, najprv gymnastike, potom tenisu a basketbalu. Vyštudovala Vysokú školu výtvarných umení, kde získala doktorát z grafiky. Neskôr na VŠVU pôsobila ako prorektorka. V roku 2013 založila Slovenskú asociáciu Nordic Walkinga stala sa jej prezidentkou. Je národná trénerka nordic walkingu. V rokoch 2015 a 2017 ju vyhodnotili na medzinárodnom kongrese nordic walkingu ako inštruktorku s najlepšou technikou na svete.

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.