Nová detektívka Dominika Dána Cigaretka na dva ťahy

Vydavateľstvo SLOVART poteší na Vianoce svojich čitateľov vydaním už 25. krimi Dominika Dána, ktorá sa na pultoch kníhkupectiev objaví 8. decembra. S románom Cigaretka na dva ťahy sa už tretíkrát (po tituloch Smrť na druhom brehuKorene zla) prenesieme do deväťdesiatych rokov. 

Kriminalistom z Nášho mesta sa na stôl dostane prípad vodiča dodávky – chlapca, ktorého zastrelili a upálili v aute. Hrozná smrť, desivé zohavenie mŕtvoly, ťažký kriminálny zločin. No nielen pátranie po tomto vrahovi trápilo našich hrdinov. Ako vždy, aj tentoraz prišiel problém ruka v ruke s ešte väčším...

Dominik Dán je nielen najobľúbenejším krimi autorom, ale aj najpredávanejším slovenským mužským autorom po roku 2000. S novým románom celkový predaj jeho diel prekročí milión výtlačkov.

Tento jedinečný míľnik oslávime dvoma špeciálnymi vydaniami knihy Cigaretka na dva ťahy:

Limitované vydanie (vychádza 12. 12.)

Kniha bude vytlačená vo väčšom formáte (14,5 x 23 cm) na prémiovom škandinávskom papieri Munken a jej obálku tvorí ilustrácia od Jozefa Gertliho Danglára. Navyše, v tomto špeciálnom, striktne limitovanom vydaní je každý jeden z 300 kusov podpísaný Dominikom Dánom a na oriezke bude mať špeciálne „číslo vyšetrovacieho spisu“.

Zberateľské vydanie (vychádza 16. 12.)

Vo väčšom počte kusov ako limitované vydanie sme pripravili aj zberateľskú verziu. Kniha bude v rovnakom formáte ako limitované vydanie, na rovnakom papieri a s identickou obálkou od Jozefa Gertliho Danglára. Zberateľské vydanie je bez čísla vyšetrovacieho spisu a nie je podpísané.

O autorovi

Dominik Dán sa viac ako dvadsaťpäť rokov zaoberá vyšetrovaním zločinov. Osobné kontakty s vrahmi, lupičmi, únoscami a inou „lepšou spoločnosťou“ mu umožnili pochopiť nepísané zákony podsvetia. Z bohatých skúsenosti čerpá pri písaní mrazivo autentických detektívnych príbehov. Všetky jeho predchádzajúce knihy vyšli vo Vydavateľstve SLOVART a okamžite sa stali bestsellermi. Podľa románu Červený kapitán bol nakrútený úspešný akčný film. Audioknihy Dominika Dána z vydavateľstva Publixing môžete kúpiť na stránkach www.publixing.com alebo v každom dobrom kníhkupectve. 

Napísať komentár

Uistite sa, že všetky požadované (*) polia ste vyplnili. HTML kód nie je povolený.